Jump to content

PingGooty

Membru
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by PingGooty

  1. Acum 8 minute, SoNNy.sys a spus:

    E ok o legatura in scripterii de aici de pe forum dar in acelasi timp sunteti la fel de amuzanti ca niste copii de 10 ani care au dat de internet. 60% din lista aia au doar arfe de "scripteri"...Sunt prezent pe aici din 2008 in lumea SA-MPului, il stiu pe Vyorel de pe vremea cand scripta si el si avea si server prin 2009-2010, am tinut si inca tin partial un server de stunt deschis din 2013, FarSe mi-a cumparat primul domeniu .com ca ma stia la ce nivel sunt si ma ajuta cand avea ocazia, Stuntman e net superior tuturor de pe acest forum inafara de @WopsS si inca 1-2 exceptii poate. @[RW]Robi sa stii ca niste TD-uri si niste string-uri nu te fac scripter si nici arfele nu te duc prea departe. Scripter e ala care stie sa-si rezolve orice problema singur, stie sa caute si sa foloseasca ce are nevoie, nu vine si se lauta pe comunitati ca el stie si drege, nu-si filmeaza fiecare rahat de "system" si il pune pe YouTube, nu se ia in gura cu toti analfabetii si as mai putea continua lista cu multe argumente. Ideea la care voiam sa ajung este ca mai sunt si alte persoane talentate de care nu ati auzit pentru ca ele stiu doar sa-si faca treaba lor si o fac bine dar asta nu inseamna ca trebuie sa va faceti acum un top al vostru...Nu ma laud si nici n-am s-o fac pentru ca nu vreau sa o fac si pentru ca e de ajuns pentru mine sa stiu ceea ce stiu si o stie probabil si @KnowN de la mine.

    Criticala :)))

    Dupa mine, fara pupaceli in cur, astia ar merita sa fie in "brigada": Gh0s7, SoNNy, KnowN, Vyorel, WopsS, HeLiOn-PrimE :) (Aici ma refer la aia care chiar au ceva in cap)

    Restul, pistoale cu apa :))

     


  2. Una, cu alta... Da' in 5 ani o sa vreti voi sa faceti parte din brigada GTA:N ;))) 

    SA:MP-ul e pe moarte, nu va mai bateti atata capul :P Poate GTA:N nu are asa multi playeri, dar TE POTI DISTRA si cu 5 playeri pe un server :-j

    @KnowN s-a trezit la realitate, stie care e viitorul SA:MP-ului si in ce directie va evolua GTA:N.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.