Jump to content

PingGooty

Membru
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by PingGooty

  1. Asa, fara alte abureli... vrei sa inveti sa scriptezi un gamemode pentru GTA:N? Fratiorii @KnowN si @PingGooty sunt gata sa te ajute (Stiu, mi-am dat tag singur, very smart ) Te asteptam aici https://discord.gg/zgK7gSk
  2. Criticala :))) Dupa mine, fara pupaceli in cur, astia ar merita sa fie in "brigada": Gh0s7, SoNNy, KnowN, Vyorel, WopsS, HeLiOn-PrimE (Aici ma refer la aia care chiar au ceva in cap) Restul, pistoale cu apa
  3. Una, cu alta... Da' in 5 ani o sa vreti voi sa faceti parte din brigada GTA:N ;))) SA:MP-ul e pe moarte, nu va mai bateti atata capul Poate GTA:N nu are asa multi playeri, dar TE POTI DISTRA si cu 5 playeri pe un server :-j @KnowN s-a trezit la realitate, stie care e viitorul SA:MP-ului si in ce directie va evolua GTA:N.
  4. E super mapa, felicitari!
  5. Pentru ca nu o sa fie unitate intre voi, aveti mentalitati diferite si... mai exista si d-aia "batuti in cap", nu dam nume, ca se stiu ei (sau el)
  6. Incearca cu WIN KEY + PRT SCR
  7. Pai hai sa facem o brigada si pentru GTA:N
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.