Jump to content

Kidro

Membru
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Level of knowledge
    Avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kidro's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vreau si eu comanda [/giveadmin], sa-ti dea admin level 7. Nu o gasesc si nici nu ma pricep, va rog.
  2. Salut, imi puteti da si mie comanda [/givepp] si [/giveppall] ? Va rog.
  3. Salut. Ma puteti ajuta cum sa rezolv chestia aia cu /report %s sau /changepass %n? va rog.
  4. Buna seara! Am si eu nevoie de ajutor daca se poate, nu stiu ce s-a intamplat dar am urcat gm-ul meu pe un host si imi tot dadea unknown mode, bun am rezolvat dar acum imi pune serverul pe offline dar nu e din cauza la server.cfg.. Asta imi zice Failed (libmysqlclient.so.18: cannot open shared object file: No such file or directory) am incercat sa caut pe google dar nu am gasit nimic. Multumesc, sper sa ma ajutati!
  5. Buna seara! Am si eu nevoie de ajutor daca se poate, nu stiu ce s-a intamplat dar am urcat gm-ul meu pe un host si imi tot dadea unknown mode, bun am rezolvat dar acum imi pune serverul pe offline dar nu e din cauza la server.cfg.. Asta imi zice Failed (libmysqlclient.so.18: cannot open shared object file: No such file or directory) am incercat sa caut pe google dar nu am gasit nimic. Multumesc, sper sa ma ajutati!
  6. Buna seara! Am si eu nevoie de ajutor daca se poate, nu stiu ce s-a intamplat dar am urcat gm-ul meu pe un host si imi tot dadea unknown mode, bun am rezolvat dar acum imi pune serverul pe offline dar nu e din cauza la server.cfg.. Asta imi zice Failed (libmysqlclient.so.18: cannot open shared object file: No such file or directory) am incercat sa caut pe google dar nu am gasit nimic. Multumesc, sper sa ma ajutati!
  7. Buna seara! Am si eu nevoie de ajutor daca se poate, nu stiu ce s-a intamplat dar am urcat gm-ul meu pe un host si imi tot dadea unknown mode, bun am rezolvat dar acum imi pune serverul pe offline dar nu e din cauza la server.cfg.. Asta imi zice Failed (libmysqlclient.so.18: cannot open shared object file: No such file or directory) am incercat sa caut pe google dar nu am gasit nimic. Multumesc, sper sa ma ajutati!
  8. Buna seara! Am si eu nevoie de ajutor daca se poate, nu stiu ce s-a intamplat dar am urcat gm-ul meu pe un host si imi tot dadea unknown mode, bun am rezolvat dar acum imi pune serverul pe offline dar nu e din cauza la server.cfg.. Asta imi zice Failed (libmysqlclient.so.18: cannot open shared object file: No such file or directory) am incercat sa caut pe google dar nu am gasit nimic. Multumesc, sper sa ma ajutati!
  9. Kidro

    Ajutor.

    Buna seara! Am si eu nevoie de ajutor daca se poate, nu stiu ce s-a intamplat dar am urcat gm-ul meu pe un host si imi tot dadea unknown mode, bun am rezolvat dar acum imi pune serverul pe offline dar nu e din cauza la server.cfg.. Asta imi zice Failed (libmysqlclient.so.18: cannot open shared object file: No such file or directory) am incercat sa caut pe google dar nu am gasit nimic. Multumesc, sper sa ma ajutati!
  10. Buna seara! Am si eu nevoie de ajutor daca se poate, nu stiu ce s-a intamplat dar am urcat gm-ul meu pe un host si imi tot dadea unknown mode, bun am rezolvat dar acum imi pune serverul pe offline dar nu e din cauza la server.cfg.. Asta imi zice Failed (libmysqlclient.so.18: cannot open shared object file: No such file or directory) am incercat sa caut pe google dar nu am gasit nimic. Multumesc, sper sa ma ajutati!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.