Jump to content

Yako37

Membru
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About Yako37

 • Rank
  Începător
 • Birthday 03/22/1998

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Galati
 • Interests
  Sa invat cat mai mult !
 • Name in game
  Yako / WeiDeR
 • Level of knowledge
  Începător

Recent Profile Visitors

431 profile views
 1. Yako37

  Problema deschidere GM

  Imi poate spune cineva de ce imi da aceasta eroare cand deschid ? Culmea prostiei este, ca pe un alt laptop am acelasi GM am deschis la fel cu baza de date.. si merge oricand, pe cand la mine imi apare asta mereu.
 2. Yako37

  GM Burned - Securitate admin scoasa.

  D:\SERVER SAMP\GM burned protectie scoasa\gamemodes\wa-rpg.pwn(2172 -- 2174) : error 029: invalid expression, assumed zero D:\SERVER SAMP\GM burned protectie scoasa\gamemodes\wa-rpg.pwn(2174) : error 017: undefined symbol "Year" D:\SERVER SAMP\GM burned protectie scoasa\gamemodes\wa-rpg.pwn(2174) : warning 215: expression has no effect D:\SERVER SAMP\GM burned protectie scoasa\gamemodes\wa-rpg.pwn(2175) : error 017: undefined symbol "Year" D:\SERVER SAMP\GM burned protectie scoasa\gamemodes\wa-rpg.pwn(2176) : error 017: undefined symbol "Hour" D:\SERVER SAMP\GM burned protectie scoasa\gamemodes\wa-rpg.pwn(2177) : error 017: undefined symbol "Day" Unde am gresit ? Ca am incercat sa-l pun pe localhost
 3. Salut! M-am reapucat recent din nou de SA-MP..am jucat fel si fel de servere. Am de gand sa ma axez pe un anumit proiect adica un server personal, nu ma pricep scripting, etc.. Sunt aici sa caut pe cineva, care doreste o munca serioasa, o echipa demna de lucrat si de a fii mandru pe viitor de munca depusa. Ofer din punct de vedere financiar, doar ca sa cladim acest proiect de inceput, daca esti interesat, astept mesajul tau in privat !
 4. Yako37

  Cumpar server tip BLACKGUN !

  Salut! Caut o echipa in primul rand sau un om care sa imi prezinte tot ce are mai bun si sa ma aduca pe idealul meu tipul serverului BLACKGUN, imi doresc un server la fel de asta sunt dispus sa ofer si sa cumpar pentru aceasta munca. Astept pm cine este interesat sa munceasca si sa ajute! Cer seriozitate !!
 5. Yako37

  Problema textdrawn, pawno

  Nu am gresit nimic, nu ma lasa pur si simplu am modificat doar numele si imi da mereu erroarea asta
 6. Yako37

  Problema textdrawn, pawno

  Salutare, am incercat sa editez numele la un server din gamemode am intrat in pawno, am bagat gamemode si cu f3 am cautat si am inlocuit tot cu numele nou si am dat complied, nu au fost greseli insa imi apare erroarea asta mereu
 7. Yako37

  Problema complied, pawno

  Salutare, am incercat si eu sa modific numele din gm ale serverului sa pun ce nume vreau eu, am modificat si dupa am dat complied si imi apare erroarea asta , ma puteti ajuta ?
×

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.