Jump to content

HONNOR

Membru
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HONNOR

  1. La sscanf la parametru ai folosit "u". Ăla se folosește doar pentru playerid în general. Încearcă așa: if(sscanf(params, "i",level))
  2. Am avut server de Stunt acum 2 ani și consider că știu scripting la un nivel avansat. De asemenea, am cunoștințe și de web development (html, css, php și mysql). Las mailul mai jos în cazul în care vrei să mă contactezi. Mail: [email protected]
  3. HONNOR

    MySQL R41-2

    Mersi @AddisoN, am rezolvat problema De obicei sunt atent la chestiile astea, dar probabil am fost amețit când am scris linia aceea Puteți închide topicul!
  4. Salut frumoșilor! Eu sunt TheHonnor, n-am mai fost activ o vreme din cauza liceului. Sunt clasa a 11-a, asta nu contează.. bla bla bla. Lucrez cu un amic la un server RPG, și înainte foloseam versiunea de R37-1 și mergea totul bine, dar de curând am trecut la o versiune apărută recent, și-anume R41-2. Aș spune că totul merge bine, dar aș minți, luând în considerare faptul că nici măcar nu se conectează. Deci așa arată codul: Iar așa arată consola, chiar dacă s-a conectat:
  5. 1. Codul este irelevant iar in fapt, nu vei primi ajutor. 2. Poti folosi gettime, e mult mai rapid. Avand in vedere ca daca iti vei umple serverul cu Timere create aiurea, va fi un lag imens. Poti incerca asa: http://pastebin.com/vMytk22T
  6. HONNOR

    pica serverul

    Ai omis multi parametrii, comanda nu este optimizata, cat despre cum ai formatat stringul de la /VoteLiderOn , nu mai zic. Ai uitat sa treci stringul care contine numele jucatorului. Incearca asta: http://pastebin.com/2YwmvXiN P.S: La /VoteLiderOff, trebuie sa formatezi la fel stringul. Bafta.
  7. HONNOR

    Ce ați vrea ?

    E drept ca orice fondator cauta sa primeasca donatii pentru a-si tine comunitatea "in viata". Dar nu as spune ca asta ar trebui sa fie scopul principal. Orice sistem, orice comanda trebuie sa fie originala si inovativa. Am vazut prea, prea multi care descarca gamemoduri de pe net si le editeaza..
  8. Eu cel putin nu stiu cum este acest gamemode Bladex, ne poti lasa comanda [/park] s-o putem vedea? Dar nu se salveaza in baza de date, sau in joc?
  9. Problema intalnita (descriere): Salut, m-am apucat recent de un system de Tuning, si vreau sa salvez tuningul in baza de date. Sunt 3 sloturi pentru salvarea tuning-ului. Daca as face cate o coloana in baza de date pentru TuneSlot1Wheels, TuneSlot1Spoiler etc.. ar fi neoptimizare maxima, si ar fi degeaba. Am facut in baza de date, tabelul `Accounts` coloanele `tSlot1`, `tSlot2` si `tSlot3`. Aceste coloane sunt varchar(145) si as vrea sa salvez tuning-ul in fiecare slot, asa: tSlot1: 411/0/0/0/0/0/0/0/0, tSlot2 si tSlot3 la fel. 411 fiind vehiculul (Infernus) iar acele 0-uri fiind componentele masinii. Asta e usor de facut, dar intrebarea mea e cum le pot 'extrage' din coloana respectiva daca este varchar. Ideea mi-a oferit-o o cunostinta si am citit pe net ca ar trebui sa folosesc " SEPARATOR('/' + ...) " sau ceva de genul.. Mersi de ajutor anticipat! Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): - Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): - Imagini / Video (optional): - Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, am incercat, nu am reusit, de aceea apelez la ajutorul vostru.
  10. Locul in care esti spawnat sunt coordonatele X = 0, Y = 0, Z = 0. Asta se datoreaza faptului ca probabil casele nu se incarca (cum trebuie) iar ID-urile lor pentru interior sunt egale cu zero, si te dau in acel camp. Verifica callback-ul custom pentru incarcarea caselor din db.
  11. Poti reseta de la CarInfo ID-ul masinii respective. Too easy
  12. 1. Scoate stock-urile din fata comenzilor, iti creezi erori singur. 2. Nu mai pune conditie pentru "IsPlayerConnected", pentru ca, e clar ca, un player nu poate folosi comanda daca nu e pe server, si e pe WC de exemplu. Acea conditie se pune doar la loop-ul for in care incadrezi toti playerii intr-o variabila. Foreach are nativ acea conditie pusa, n-ai tu nevoie s-o mai pui inca odata. 3. Invata-te sa faci functii si sa lucrezi cu ele. Tu ai prea multe linii, invata optimizare, reducerea liniilor ajuta la inlaturarea sanselor de a avea lag.
  13. N-are nicio relevanta sa il lasi asa. Scoate parametrul acela numit "replace" si acolo unde ai "string = replace" inlocuieste cu: "return 0;" si eventual poti formata acel string sa apara cate * vrei tu. Sper ca am fost de folos.
  14. Stock-ul e scris gresit, eu nu inteleg ce face al 3-lea parametru al stock-ului dar mno. Si pentru cultura ta generala, nu mai folosi 'stock', scrie numele functiei si gata, e mult mai bine, stock-urile nu se folosesc asa.
  15. @Alberto. este mult mai eficient sa puna direct GetVehicleModel(GetPlayerVehicleID(i)); Plus ca eu i-am recomandat asta de la bun inceput si a spus ca nu e bine.
  16. Mister are dreptate, ID-ul acela va ramane liber. Ar trebui sa creezi o functie care sa capteze toti playerii conectati.
  17. Daca am inteles eu bine problema. Tu ai stabilit ca acel TextDraw sa gaseasca Modelul Vehiculului tuturor jucatorilor, dar nu ai specificat si vehiculul. As sugera ceva de genul ` TextDrawSetPreviewModel(VEHNAME, GetVehicleModel(GetPlayerVehicleID(i)))); ` Desi, daca vrei sa faci sa apara numele masinii, trebuie sa creezi o functie care sa gaseasca numele dupa model. Sper ca te-am ajutat, imi pare rau daca nu am inteles eu problema.
  18. HONNOR

    /setname

    Sunt de acord cu WiDuAlK. Pentru a reduce din liniile scriptului, cea mai eficienta optimizare este folosirea procesorului de comenzi ZCMD respectiv inlclude-ului SSCANF. Iar inca o notiune, comenzile ar fii mai bine daca le-ai pune la sfarsitul Gamemod-ului.
  19. HONNOR

    /setname

    AI putea optimiza un pic scriptul... Liniile alea ocupa spatiu degeaba. Plus ca in loc de ' MAX_PLAYER_NAME ' ai putea pune direct marimea 24 ;)
  20. Cum au zis si cei de mai sus, folositi functia GangZoneCreate pentru a creea niste zone de gang pe mapa. Pentru a separa zonele unele de altele trebuie sa faceti cate o variabila pentru fiecare zona de Gang. Apoi va trebui sa faceti un system de Gang-uri ( in cazul in care vreti sa faceti un system adevarat )
  21. HONNOR

    Job-uri.

    Mechanic, Farmer, Fisher, Constuctor etc.. Poti face chiar tu niste joburi `originale` ;)
  22. Iti sugerez sa il vinzi doar in cazul in care vrei sa te lasi de tot. Dar daca este o perioada in care ai mai multe pe cap , dar nu vrei sa te lasi, eu zic sa pastrezi gm-ul..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.