Jump to content

Rol3y

Membru
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rol3y

  1. Poti cauta si tu intr-un gamemode gen saints-network acel dealership, nu cere mur-in-gura.
  2. Pai asta am vrut sa il pun sa incerce, ca poate i-ul il are definit si ii merge cu i.
  3. Incearca in loc de playerid sa pui doar i
  4. Mergi in /includes/connection.php si schimba-ti datele, deoarece sunt incorecte. Sper ca stii sa faci acest lucru.
  5. Recomand! Baiat de treaba!
  6. Pai, cere-le sa iti dea la host si phpmyadmin, pentru baza de date. Si datele care ti le da ei, ti le pui in gm si ucp.
  7. Hostul tau de sa-mp. Ala de unde e?
  8. mysql_connect('daca il tii pe pc pune localhost', 'user baza de date, daca il tii pe pc pune root, 'parola user baza de date, daca il tii pe pc si folosesti la user root, lasa liber') mysql_select_db('aici pui numele bazei de date care ai creat-o', $link); $dbh = new PDO('mysql:host=127.0.0.1;dbname=port_7779;charset=utf8', 'port_7779', 'parolamea'); aici pui ce am spus si mai sus: host: localhost sau ce ip ai de la firma de hosting dbname: baza de date care ti-au dat-o cei de la firma sau pe care ai creat-o tu in loc de 'port_7779' ar trebui sa fie userul: deci daca il ai pe pc pui root, daca nu, ce ti-au dat cei de la firma in loc de 'parolamea' iti pui parola ce ti-au dat-o de la firma sau daca ai pe pc si folosesti la user root, lasi liber. Insa daca ti-ai creat un user cu parola la baza de date care o folosesti, pui parola care ai ales-o acolo. $dbh = new PDO('mysql:host=127.0.0.1;dbname=port_7779;charset=utf8', 'port_7779', 'parolamea');
  9. Pai, limbajele PHP/HTML nu te vor ajuta in scripting SA-MP. Pentru inceput ar fi bine sa te uiti la tot felul de tutoriale si de pe acest site si de pe wiki.sa-mp.com si sa inveti cam tot ce vezi pe acolo, deoarece te va ajuta foarte mult. Mysql si INI.. da.. este o mare diferenta intre ele. Ce pot sa iti spun este ca este mult mai folositor si in acelasi timp mult mai bun modul MySql decat cel pe fisiere .ini - sa luam ca exemplu ca pentru gamemode-ul tau ai vrea sa iti faci si un panel.. da se poate si pe fisiere insa este mult mai usor si mai la indemana MySql + ca este acum in voga. Why n0t? :-D. Deci pe ce am vrut sa ma axez prin spusele mele... Este mult mai bun MySql si limbajul pentru scripting este PAWN iar programul este PAWNO daca nu am gresit in asta Eu iti urez succes! ?
  10. Atunci, pune asa: #undef MAX_PLAYERS #define MAX_PLAYERS (x) // - sloturi #pragma dynamic 100000
  11. dupa #include <a_samp> , pune #pragma dynamic 10000 si #undef MAX_PLAYERS #define MAX_PLAYERS x unde x - este nr. de sloturi a sv-ului.
  12. La warnings, este problema cu spatiul lasat liber inainte de scris. Mergi la fiecare linie si incearca sa potrivesti ca spatiul dinaintea scrisului sa fie exact ca si cel anterior.. Mi-e greu sa explic, insa in mare daca te-ai prinde de ce am zis, cam asta e explicatia. La eroarea cu "i".. mergi la linia respectiva si inlocuieste "i" cu "playerid" sau.. ce vezi pe acolo.
  13. Mergi la tema si ii dai edit sau cum era ca am si uitat, ca si cum ai edita tu tema cu codurile php.. etc. Si de pe acolo se schimba numele, scuza-ma ca nici nu mai stiu...
  14. Eu am venit cu aceasta idee extrem de simplista, insa e vorba in general doar de idee.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.