Jump to content

sKilZz.

Membru
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About sKilZz.

  • Birthday 01/07/1998

Profile Information

  • Sex
    Nu spun

Contact Methods

Recent Profile Visitors

557 profile views

sKilZz.'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Cam aglomerate locatiile si sunt destule buguri(inevitabil). 4/5
  2. Verifica fisierele GM-ului, verifica si versiunea SA-MP-ului desi ar fi trebuit sa iti compileze chiar daca nu l-ai deschis. Eventual cauta cateva raspunsuri pe forumul .com legate de aceasta problema, cred ca mai sunt si altii in situatia ta. Ca fapt divers, ai putea incerca un alt GM pe aceeasi structura, vezi daca iti functioneaza.. asta ca sa stii daca problema-i de la windows.
  3. sKilZz.

    Sunt nou!

    In principiu, iei crash atunci cand ai moduri, e vreo problema la San Andreas sau chiar la server. Incearca sa iei jocul din alt loc, dezinstaleaza-l pe cel actual, inclusiv fisierele din My Documents. Nu e exclus sa-ti verifici si update-urile la componente(placa video) daca problema persista si dupa ce ai facut ce ti-am spus.
  4. Salutare. Va ofer o scurta prezentare a serverului, realizata in 2011. Tin sa mentionez ca in prezent serverul este mult mai dezvoltat, cu multe proiecte noi, unice. Majoritatea locatiilor principale din Los Santos de pe harta default au fost refacute de catre mapperi, foarte multe buguri au fost remediate. De curand a avut loc un update major, alaturi de un wipe, lucru ce a dus la cresterea numarului de jucatori, in acest moment avand o medie de peste 120 constant in fiecare zi si peste 60 pe timp de noapte. O sa postez in curand si o prezentare mai complexa in categoria Publicitate Server. Am ales sa postez acest video vechi pentru a va arata debutul dar si vechimea noastra. Va garantez ca exista foarte multa seriozitate cand vine vorba de mentinerea serverului intr-un stadiu bun si totodata va pot informa ca este unul de durata. Ce a fost in trecut ati vazut sau o sa vedeti in video, va las pe voi sa descoperiti ce se intampla in prezent. Vizionare placuta si sper sa va placa. Precizare: puteti cauta alte video-uri folosind tag-ul "just2play" pe youtube.
  5. Niste poze mai bune in-game ne-ar ajuta. Sa se modifice putin textura, la structura este chiar bun, dar trebuie sa si semene.
  6. O incercare buna dar e cam greu sa reproduci NewYork-ul. Totusi, se vede ca ai depus multa munca.
  7. Daca evitai acel verde de la stalpii de sustinere, era perfecta. Trebuie sa arate ceva mai country, clasic.
  8. Reactualizeaza imaginile, cred ca au fost sterse de pe site-ul unde au fost uploadate. Chiar sunt curios de cum arata, am vazut ca pareri bune.
  9. Daca mi se misca cat de cat rezonabil chiar si la low settings, poate faceam un video. Chiar si asa, n-am cum sa nu-l joc desi e destul de enervant.
  10. Serverele se dezvolta in timp si au o durata de viata mai mare daca se fac sacrificii si se depune efort. N-o sa persevereze niciodata daca se renunta inca de la prima cadere. Depinde cum detinatorii aleg sa treaca peste dificultati. Daca staff-ul de 10-11 ani e ales, inseamna ca fondatorul are probleme, mai putin rau(comun) e cand insusi el are acea varsta.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.