Jump to content

RuNix

Membru
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

RuNix last won the day on April 1 2015

RuNix had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

887 profile views

RuNix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

  1. =)) Lasa-te de sa-mp, ne vei ajuta sa scapam de unul dintre analfabetii aia de care vorbesti =) Damn, regret ca m-am bagat in discutie. Daca nu-i prea mare deranjul, cer unui moderator sa-mi dea delete la toate posturile =) chiar si ban, oricum nu mai am de gand sa calc pe aici.
  2. @Blue cine are de castigat cel mai mult intr-o 'piata' cu concurenta imperfecta? In cazul nostru, jucatorii, nu? Atat tu cat si AliaS vreti jucatori multi dar cu munca putina =) daca nu-i asa, atunci nu-mi explic de ce te plangi de concurenta. Daca n-ar exista concurenta pe sa-mp, ar ramane serverele mereu aceleasi ... Trebuie sa existe concurenta, ca jucatorii sa aiba de unde alege. lol =) E dreptul fiecaruia sa incerce. Evident ca cine nu-i in stare sa faca ceva de calitate (cazul astora de se plang de concurenta), nici succes nu va avea, dar macar a incercat Iar pretul, omg, pai sa platim degeaba? Hostingul este ieftin pentru ca de asemenea ce sta in spatele acelei gazduri nu costa foarte mult ... Cat despre distractie, parerea mea, voi sunteti de vina iar pentru problema asta nu prea se merita sa cautati o solutie. E vorba de 3-4 ani, aveti alta mentalitate acum, evident ca distractia nu vi se mai pare atat de mare acum, nici eu nu ma mai distrez pe sa-mp cum ma distram inainte. Daca-mi zice acum cineva 'hai sa facem niste stunturi clasice' cu siguranta am sa-i zic 'eh, plictisitor, n-am chef' parere pe care nu o aveam si in trecut. Daca nu sunteti de acord cu mine, atunci dati si voi argumente, nu mai generalizati atat... din ce motiv nu mai e distractia ca acum 3-4 ani? Argumente logice, nu argumente de genul 'toata lumea e inebunita acum dupa dm', ca nu ii poti impune cuiva cum sa se distreze... Serverele astea cu mii de jucatori zilnic cred eu ca dovedesc destul de bine ca distractia pe un server de sa-mp inca exista, daca nu-i pe placul tau, asta nu inseamna ca nu exista.
  3. Bullshit. Probleme false, tampite, la fel ca si solutiile. Aduna numarul de jucatori pe care ii au zilnic simultan doar serverele bugged, b-zone si RSS( ) iar rezultatul va fi foarte asemanator cu jumate din numarul de jucatori romani conectati simultan pe care ii avea sa-mp in 2011/2012 pe toate serverele de pe sa-mp parerea mea, eu cam asa imi aduc aminte acele vremuri, erau putine servere populate. Din ce-am inteles eu de la AliaS, el vrea sa limiteze numarul de servere de sa-mp, sa nu mai fie atat de usor sa faci unul, deci doar cateva servere sa se bucure de numarul mare de jucatori Adica AliaS e nemultumit ca n-are nicio sansa "sa aibe el tot" Evident ca a"Cei cretini nu o sa inteleaga nimic" daca le explicam atat de prost. Calitatea superioara a serverelor voastre este doar in ochii vostri, de-asta nici nu aveti jucatori. Singura solutie pentru voi astia care aveti problema asta ar fi sa incepeti sa faceti serverele alea pe placul jucatorilor, nu doar al vostru. Daca jucatorul iti cere admin, ofera-i naiba posiblitatea sa obtina admin, iar asta desigur in functie de cat de 'valoros' e acel admin pe serverul vostru, daca ai 0 jucatori, nu ii pune tot felul de conditii de exemplu 'adu X jucatori' sau 'plateste X euro'... ca nu se merita si evident ca pleaca. Solutiile de genul 'sa nu mai plagiem', 'sa nu mai furam jucatori', 'sa fim mai uniti' nu sunt posibile in realitate (nici in virtual, evident =))) Mi-a dat cineva pe mess topicul si mi-a sugerat sa postez si eu o parere. Stiu ca nu ma suferiti pe aici, daca considerati ca merit ban, n-aveti decat =) n-am venit aici sa cersesc ceva, sa-mi para rau. EDIT: Bug naspa la quote.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.