Jump to content

MeNyX

Membru
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

MeNyX last won the day on December 6 2015

MeNyX had the most liked content!

1 Follower

About MeNyX

  • Birthday 01/03/1998

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • Location
    127.0.0.1
  • In-game Name
    MeNyX
  • Level of knowledge
    Începător

Contact Methods

Recent Profile Visitors

1,271 profile views

MeNyX's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

12

Reputation

  1. Caut: Tehnician / Designer / Scripter Dovezi cu ce pot oferi: Nu am achizitionat inca domeniul. Cand totul v-a fi pus la punct atunci o sa cumpar domeniu/webhost/host SA:MP. Ce ofer: Grad pe comunitate dar si pe server-ul RPG/acces comunitate(in functie de grad) Mai multe detalii: Doresc 3 persoane serioase si capabile cu care sa pot mentine un proiect serios in picioare.Vreau sa strang staff-ul necesar pentru a incepe proiectul.Proiectul se bazeaza pe un server de SA:MP lucrat de la 0 cu sisteme/idei unice. Vreau sa ne facem un nume pe care sa ne bazam , un nume la comunitate care nu mai este intampinat in ROMANIA , un nume care sa devina cunoscut prin cea ce facem si cea ce putem obtine pe parcurs. Doresc sa fac acest proiect in speranta ca totusi undeva undeva se mai poate face un server si comunitate serioasa in ROMANIA si in speranta de a reda spiritul de GTA PRO ONLINE al miiilor de jucatorii. * Un Designer priceput care sa se ocupe cu logo-uri / poze si cu designul forumului. * Un Tehnician priceput care sa creeze un panel pentru server-ul de SA:MP / dar sa se ocupe si de forum. * Un Scripter RPG care sa se ocupe de Server-ul de SA:MP. Despre partea financiara nu am spus nimic.Eu voi suporta toate costurile pentru acest proiect.(Bineinteles, nu am nimic impotriva daca persoanele din staff vor ajuta proiectul financiar) Anunt: Nu doresc persoane copilaroase cu care sa incep acest proiect , daca ai varsta de 13-14 anisori nu te gandii sa-mi dai PM sau ADD , deoarece nu are rost. Doresc o persoana agreabila cu care pot sa mentin cea ce facem in picioare pentru o lunga perioadata si tot o data o persoana care sa nu se dea batut. Daca crezi ca esti destul de bun pentru acest proiect pe care sa-l incepem de la 0 esti bine venit sa-mi dai PM. Multumesc Anticipat.
  2. Caut: Tehnician / Designer / Scriper Dovezi cu ce pot oferi: Nu am achizitionat inca domeniul. Cand totul v-a fi pus la punct atunci o sa cumpar domeniu/webhost/host SA:MP. Ce ofer: Grad pe comunitate dar si pe server-ul RPG/acces comunitate(in functie de grad) Mai multe detalii: Doresc 3 persoane serioase si capabile cu care sa pot mentine un proiect serios in picioare.Vreau sa strang staff-ul necesar pentru a incepe proiectul.Proiectul se bazeaza pe un server de SA:MP lucrat de la 0 cu sisteme/idei unice. Vreau sa ne facem un nume pe care sa ne bazam , un nume la comunitate care nu mai este intampinat in ROMANIA , un nume care sa devina cunoscut prin cea ce facem si cea ce putem obtine pe parcurs. Doresc sa fac acest proiect in speranta ca totusi undeva undeva se mai poate face un server si comunitate serioasa in ROMANIA si in speranta de a reda spiritul de GTA PRO ONLINE al miiilor de jucatorii. * Un Designer priceput care sa se ocupe cu logo-uri / poze si cu designul forumului. * Un Tehnician priceput care sa creeze un panel pentru server-ul de SA:MP / dar sa se ocupe si de forum. * Un Scriper RPG care sa se ocupe de Gamemode-ul RPG. Despre partea financiara nu am spus nimic.Eu voi suporta toate costurile pentru acest proiect. Anunt: Nu doresc persoane copilaroase cu care sa incep acest proiect , daca ai varsta de 15-16 anisori nu te gandii sa-mi dai PM sau ADD , deoarece nu are rost. Doresc o persoana agreabila cu care pot sa mentin cea ce facem in picioare pentru o lunga perioadata si tot o data o persoana care sa nu se dea batut. Daca crezi ca esti destul de bun pentru acest proiect pe care sa-l incepem de la 0 esti bine venit sa-mi dai accept pe Y!M. Multumesc Anticipat.
  3. UP! Sunt in cautare de inca un scripter
  4. Caut: Tehnician / Designer / Coordonator RPG Dovezi cu ce pot oferi: Nu am achizitionat inca domeniul. Cand totul v-a fi pus la punct atunci o sa cumpar domeniu/webhost/host SA:MP. Ce ofer: Grad pe comunitate dar si pe server-ul RPG. Mai multe detalii: Doresc 3 persoane serioase si capabile cu care sa pot mentine un proiect serios in picioare.Vreau sa strang staff-ul necesar pentru a incepe proiectul.Proiectul se bazeaza pe un server de SA:MP lucrat de la 0 cu sisteme/idei unice. Vreau sa ne facem un nume pe care sa ne bazam , un nume la comunitate care nu mai este intampinat in ROMANIA , un nume care sa devina cunoscut prin cea ce facem si cea ce putem obtine pe parcurs. Doresc sa fac acest proiect in speranta ca totusi undeva undeva se mai poate face un server si comunitate serioasa in ROMANIA si in speranta de a reda spiritul de GTA PRO ONLINE al miiilor de jucatorii. * Un Designer priceput care sa se ocupe cu logo-uri / poze si cu designul forumului. * Un Tehnician priceput care sa creeze un panel pentru server-ul de SA:MP / dar sa se ocupe si de forum. * Un Coordonator RPG care sa se ocupe de Administrarea server-ului de SA:MP. Despre partea financiara nu am spus nimic.Eu voi suporta toate costurile pentru acest proiect. Anunt: Nu doresc persoane copilaroase cu care sa incep acest proiect , daca ai varsta de 15-16 anisori nu te gandii sa-mi dai PM sau ADD , deoarece nu are rost. Doresc o persoana agreabila cu care pot sa mentin cea ce facem in picioare pentru o lunga perioadata si tot o data o persoana care sa nu se dea batut. Daca crezi ca esti destul de bun pentru acest proiect pe care sa-l incepem de la 0 esti bine venit sa-mi dai accept pe Y!M. Multumesc Anticipat.
  5. Caut: SCRIPTER Dovezi cu ce pot oferi: Administrator sau gradul de RPG Scripter pe forum. Ce ofer: Daca treaba merge bine pot plati scripter-ul pe luna/update-uri ( asta vorbim in privat) Mai multe detalii: Doresc o persoana serioasa cu care pot sa mentin pe picioare un proiect , o persoana capabila de a promova serverul. Vreau sa strang staff-ul necesar pentru a incepe un proiect. Proiectul sa se bazeze pe Server-ul de SA:MP. In primul rand caut un scripter dar si un Web Developer.Vreau sa ne facem un nume pe care sa ne bazam , un nume la comunitate care nu mai este intampinat in ROMANIA , un nume care sa devina cunoscut prin cea ce facem si cea ce putem obtine pe parcurs. De partea financiara ma pot ocupa eu. Doresc sa fac acest proiect in speranta ca totusi undeva undeva se mai poate face un server si comunitate serioasa in ROMANIA si in speranta de a reda spiritul de GTA PRO ONLINE al miiilor de jucatorii. Vreau sa fac ceva serios , ceva de durata , fara wipe , fara prostii in comunitate si de asemenea un staff matur 17-18+ varsta. Astept mesajele dvs.
  6. Caut: SCRIPTER Dovezi cu ce pot oferi: Administrator sau gradul de RPG Scripter pe forum. Ce ofer: Daca treaba merge bine pot plati scripter-ul pe luna/update-uri ( asta vorbim in privat) Mai multe detalii: Doresc o persoana serioasa cu care pot sa mentin pe picioare un proiect , o persoana capabila de a promova serverul. Vreau sa strang staff-ul necesar pentru a incepe un proiect. Proiectul sa se bazeze pe Server-ul de SA:MP. In primul rand caut un scripter dar si un Web Developer.Vreau sa ne facem un nume pe care sa ne bazam , un nume la comunitate care nu mai este intampinat in ROMANIA , un nume care sa devina cunoscut prin cea ce facem si cea ce putem obtine pe parcurs. De partea financiara ma pot ocupa eu. Doresc sa fac acest proiect in speranta ca totusi undeva undeva se mai poate face un server si comunitate serioasa in ROMANIA si in speranta de a reda spiritul de GTA PRO ONLINE al miiilor de jucatorii. Vreau sa fac ceva serios , ceva de durata , fara wipe , fara prostii in comunitate si de asemenea un staff matur 17-18+ varsta. Astept mesajele dvs.
  7. Pozitie: Scripter/Programmer/Tehnician/Designer Alte detalii: Caut un staff matur si priceput pentru deschiderea unei comunitati de gaming bazata mai mult pe server-ul de SA:MP. Doresc un staff serios cu care sa incep acest proiect, o persoana capabila de a promova server-ul. Impreuna cu staff-ul ales ne vom gandii la un nume pe care sa ne bazam, un nume care sa devina cunoscut prin calitatea noastra. Un Fondator/Administrator capabil sa tina in picioare proiect-ul si cu partea " financiara " , sa tinem in picioare amandoi, pentru ca si eu o sa investesc bani pentru acest proiect. Astept PM/ Mesaj pe Y!M/Skype
  8. Caut: MAPPER,SCRIPTER,PROGRAMMAER,TEHNICIAN WEB,1 ADMINISTRATOR Dovezi cu ce pot oferi: domeniu/host/ tot ce tine de partea financiara pentru proiect Ce ofer: Servicii scripting Mai multe detalii: Salut , de curand caut oameni potriviti pentru proiect de lunga durata in domeniul sa:mp-ului. Ei bine vreau sa pornesc un game mode de la 0 ( WopsS ) , si pe el vreau sa deschidem un server BETA , dupa care sa urcam in eficienta si dezvoltarea lui. Am nevoie de echipa administrativa care sa participe peste varsta de 16+ ani , bine inteleg sa ne gandim si la un nume de comunitate si la ideii propriii ale noastre. Doresc sa fac acest mic proiect de inceput din cauza ca foarte multe servere sunt deschise in ultima perioada si multe comunitatii, dar nici una cat de cat serioasa. Imi puteti lasa un Pm cu Y!M /Skype si datele retinute. Doresc sa fac acest proiect in speranta ca totusi undeva undeva se mai poate face un server si comunitate serioasa in ROMANIA si in speranta de a reda spiritul de GTA PRO ONLINE al miiilor de jucatorii. Vreau sa fac ceva serios , ceva de durata , fara wipe , fara prostii in comunitate si de asemenea un staff matur 17-18+ varsta. Y!M meu il am in semnatura cat si in profil. Am degand sa deschid ceva cu princiupiu , ceva care merita sa muncesti pentru el si nu in ultimul rand un proiect serios.
  9. Salut, Am facut acest topic pentru a va informa in legatura cu un nou proiect de gaming. In ultimul timp in Romania nu am mai vazut un Server de SA:MP unic, o comunitate de gaming unica ... Ei bine, m-am gandit sa caut membri pentru un proiect de gaming. Proiectul consta in deschiderea unui forum de gaming care sa se bazeze pe un Server de SA:MP. Forum-ul - O sa contina competitii / resurse si tot felul de servere de gaming. Server-ul SA:MP - Modul m-am gandit sa fie RPG si vreau sa incep gamemode-ul de la 0. Vreau ca in 3/4 luni sa lansez versiunea BETA. Caut staff-ul necesar pentru a deschide o comunitate serioasa si cu un viitor in fata. Pentru Forum: In primul rand o persoana care sa stie IPB si sa ajute cu tema / securitate. * 2 Administratori * 1 Global Moderator * 3 Moderatori * 2 Designeri Pentru Server-ul de SA:MP: * 2 Coordonatori * Pentru inceput 2 testeri * Nu am spus nimic de Scripter-ul pentru server-ul de SA:MP si despre Domeniu. Inca nu am stabilit numele domeniului. In acest proiect este deja un scripter (nu am nevoie de mai multi pentru ca scripterul actual isi face treaba foarte bine) In legatura cu partea financiara, nu o sa pun doar eu bani, vreau ca si partenerii proiectului sa ajute cu o suma ( nu mare ). Astept PM Contact Y!M: menyx.official Skype: menyx.official PS: Vreau ceva serios.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.