Jump to content

dNzZz

Membru
  • Posts

    63
  • Joined

  • Days Won

    1

Posts posted by dNzZz

  1. asta e ultimul "reply de la mine , la orice postare de a ta  , pentru cei care doresc sa vada dovezi din ambele parti  , sa isi dea seama ca nu e chiar asa de "roz" cum explica asazisul cumparator . am uploadat mai jos o arhiva in care am pus print-uri din conversatiile noastre  am scris descrierea in numele pozelor  pentru a vedea exact  ce sa spus  din partea mea , nu doar ce a postat el la "categoria report" si comentariile aiurea la vanzare.... 

    http://www.girlshare.ro/3769928030

    link virus total pentru a vedea ca arhiva este curata :

    https://www.virustotal.com/gui/url/f1f51ccb846b48b0257f9c94f058071e96bd2e73a0ec76b179abeef30b0ed1d7/detection

    4T3aJWn.png

  2. Acum 1 minut, Crowell a spus:

    Adevarat pai in primul rand nu sterg nici un batran la fund si chiar de ar fi adevarat nu ar fi o rusine .

    O rusine esti tu pentru ca ti-ai aratat adevarata fata .Dai tepe si te mandresti ca , castigi tu in romania bani ? Inseamna ca iti castigi existenta din asta si reprezinti o scursura a societatii , nu va mai inmultiti decat sunteti acum in momentul de fata , ca or sa iasa la fel de prosti .

    vezi ca ai terminat pauza  , intoarcete la lucru , sa nu te dea afara , ca nu iti mai da mamica alti bani de bagat in jocuri . spor la toate ca pierd vremea , nu uita sa uploadezi pozele cu conversatia :)

  3. Chiar acum, Crowell a spus:

    Ti-am hranit copilu' pe o luna de zile la cati bani am bagat , ma pot considera tata ?

    esti fustrat ca nu iti mai da mamica bani de bagat in sa:mp ? chill ca , castig mai bine ca tine in romania decat castigi stergand mosnegi la fund in uk !

  4. Chiar acum, Crowell a spus:

    Revin eu cu print-uri de la inceputu inceputurilor cat de curand posibil pot sa lamuresc lumea .Ma astept si ca scripter-ul sa imi faca manevre fiind prieten cu tine .

    Ia spune la baieti cati bani ai incasat de pe urma mea ?Sper sa-ti de-a Dumnezeu inzecit datorii peste tot inclusiv pe la banci .Toate se intorc intr-o zi .

     

    nu am vrajeala , chiar te rog sa uploadezi dovezile . si sa le citesti cu atentie .poate ai sa iti dai seama .  ma doare fix in "p***" de reclama negativa facuta de tine , apropo cat timp vei folosi domeniul acesta iti voi da eu personal report doar ca sa il vad inchis ! deoarece esti prea prost pentru a administra o comunitate . "cere rollback" si iti voi pica iar forumul doar ca sa ma amuz . bft la facut spam aici ca pierd vremea aiurea. 

     

  5. Chiar acum, Crowell a spus:

    Mai ai si nevasta si copil in pnm si ajungi sa faci magarii .

    esti "copac" mi-ai dat 25euro sa iti transform panel wcode in linkmania, am futut 3 panouri sa iti fie pe plac sa iasa cum iti doreai , pana la urma ti-am mai cerut 25  ca sa iti dau si gamemodul si panoul mult dorit de tine ,(deoarece fiind mai prost tie iti cerea 80euro pe ele)  ti le-am urcat pe hosturi  , au rulat , apoi "amin" sunt erori in fisiere care trebuiesc refacute .. nu tine de de mine , daca citesti in conversatii o sa vezi ca eu iti fac doar partea de design .

  6. Acum 2 minute, Crowell a spus:

    Mi-a inchis si forumul avand toate datele de la tot ce detin !

    Aveti grija si nu mai apelati la serviciile lui 

    corect . aveti grija 😂 , esti tu prost si stresant din acest motiv ti-am dat si block si inchis forumul. 

  7. Acum 26 minute, Crowell a spus:

    Dau gm-ul pe gratis , in urma careia mi la vandut si mie cu 100 e in urma cu 1 luna de zile si zicea ca il scoate de la vanzare pentru ca sunt al 3-lea cumparator .

    Acum sa-si mai faca bani de o paine , il vinde iar .

    Are multe buguri .

    Recent , am cumparat cu el linkmania , si am la el mana de lucru 25euro sa mi duca panelul la functionalitate 100% , au trecut 5 zile si nu am vazut rezultate , intrebandu-l cum decurg lucrurile in fiecare zi .Astazi mi-am luat si block .

    Revin cu o postare in decursul noptii acesteia sau cel tarziu maine , cu dovezi cu tot .

    NU CUMPARATI !

    corect , ai nimerit !! bv felicitari ,  o sa las arhiva aici in comentari cu gamemodul linkmania si panoul free sa se bucure toti de el !  bft

  8. Acum 4 ore, Edwoard a spus:

    Guys... Eu si inca cativa amici online am continuat munca pe care a lasat-o Eyser, anume GM-ul pe care-l vinde acum (panel.heroic.ro si sv e rpg.heroic.ro).

    Intr-adevar, sunt anulate niste linii la gift, ozn-ul are niste buguri, dar voi vedeti doar partile astea, care, in teorie, sunt foarte usor de rezolvat(adaugat gift, schimbat si adugat un 3dtextdraw samd).

    Mi-a luat o saptamana sa-mi dau seama cum si de ce nu merg socket-urile, dar i-am dat de cap finally, asa ca, daca n-aveti habar de nimic ce tine de scripting/pawno, trebuie sa inecpeti sa aveti daca vreti ceva de calitate.

    Cheers.

    Ptr limba romana apasati tasta 1.

    Prietene eu am cerut suport in legatura cu panoul ! Cu srv m-am descurcat , Daca intradevar eram nesimtit cum a spus el , imi retrageam banii dp paypal pe diferite motive :) 0 suport , buguri , s.a.s.m.d

  9. Salut, @Eyser eu nu am indraznit sa fac nici o reclamatie sau vreo-un comentariu rautacios la adresa ta , intradevar am cumparat gamemodul de la tine , deoarece mie , mi-ai cerut 50euro pe el , iar prietenului meu cu care fac acest proiect 80euro . Si "mare suport tehnic" nuprea a fost , doar ce imi spuneai ca a umblat cineva la webhost , ca mergea cand ai verificat tu . Intradevar a mers o zi dupa care ne-am trezit deodata ca nu mai merge , nu am spus ca nu merge din vina ta ! Ci am cerut ajutor de la tine , te-am intrebat daca ma poti ajuta sa il configurez din nou de la 0... nici un raspuns concret . Apoi de odata ai inceput cum ca "Nu mai primesc niciun suport din partea ta, pentru ca prietenul meu e un mare nesimtit si sa ii spun imediat sa stearga tot ce a postat sa-mp.ro !! Daca mai vreu sa am de a face cu tine, daca nu voi primi  block la fel  cum ai procedat si cu el."

    Am cautat ajutor la tine , deoarece asa mi se pare  corect , este panoul tau , tu ii stii toate "chichițele" , ca puteam foarte simplu sa intreb pe altcineva care poate ar fi stiut sau poate nu .

     

    O seara faina la toata lumea . 

    Daca doresti sa ne ajuti bine , daca nu tot bine  , ti-ai  dovedit deja caracterul! Succes in continuare 

     

  10. Salutare tuturor , asa cum spune si titlul am decis sa vand comunitatea los santos ! 

    Este o comunitate deschisa din 22 ianuarie 2018 : am reusit sa adun undeva la 80 playeri constant dar din lipsa experientei : "s-au dus pe apa sambetei"

    Se vinde pachet intreg:  domeniu + webhost permanet(pe viata) + gamemode la alegere + panou la pretul de 100Euro

    Oferim suport : la crearea forumului (instalare diverse platforme + design )  + urcarea gamemod-ului pe host  conexiunea cu baza de date) + updates

    [(In afiliere cu @_SIRIUS_  am decis sa vindem la pachet comunitatea + unul din gamemoduri la alegere )]

    Se vinde la alegere cu gamemode los-santos sau gta-samp

    Descriere gamemode  LOS-SANTOS : CLICK HERE

    Descriere gamemode GTA-SAMP : CLICK HERE

     

    ls1.png

    ls2.PNG

  11. Voi trimite dovezile catre un administrator daca va fi necesar.  Aici nu rezolva nimic .

    Din ce am citit mai sus reisese ca te-ai ajuns si tu , ca si  restul bombardierilor ai uitat ca ai plecat de la coada vacii...  un fomist de la tara - vazut in italia .. tot ca "badanta lucrezi si tu?"  Din ce "dume" ai dat mai sus , esti mai obosit ca "moldovenii" ce tii imaginezi tu . Si aici am incheiat subiectul deoarece nu se merita sa imi bat capul cu "fomisti" 

     

    O zi buna la toata lumea :)

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.