Jump to content

IonuVRS

Membru
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by IonuVRS

  1. Ba crysty, asa om ca tine, sa mor de am vazut. Adica eu am muncit acum un an si ceva la mape pentru RNG v3. v4, si tu vii si furi ma? ba, te dai mare cu o copie dupa xss si rng ba, majoritatea mapelor noi sunt ale mele si ale mapperilor de pe RNG, dar tu, un copil de 8 ani, de ce sa muncesti, mai bine sa iti bati joc, adauga ba si tu la credits mapperii, fa doua liste la credits, ti greu? daca ti greu, nu pune mapele ba, lauda-te cu mapele tale de 10 obiecte, nu te da mare ca ce mape ai facut sau ca ti-au adus mapperii tai altele furate/plagiate. asa copil, sa mor de am mai vazut.
  2. Nu imi apre procesul gta_sa.exe doar cand sunt in joc, si daca sunt in joc si dau end process imi iese din joc si e tot una. Tot acest Map Editor l-am avut, cred, si inainte, si imi mergea.
  3. xStyle, nu imi apare in Task Manager gtasa.exe.
  4. Salut! Nu am gasit un topic ca sa postez aceasta problema, asa ca m-am gandit ca locul cel mai bun ar fi aici.. Cand intru in Map Editor, si dau pe "LOAD" imi apare asta: http://i.imgur.com/02ok1Dr.png
  5. Stie cineva de ce imi da eroarea aceasta cand vreau sa intru in Map Editor? | http://i.imgur.com/A9ROSNp.png |

  6. Nume: IonuVRS Nume tutorial: SetObjectMaterial Descriere: Pai, am vazut in topicul lui Gireada, cum se face asta, si am incercat, si a mers, dar atata ca am schimbat obiectul dat de el, si coordonatele, etc. Am vrut sa fac un obiect, sa arate ca o stanca, sa fac ceva mai frumos, o mapa mai faina, doar ca nu mi-a mers, dar problema este ca nu stiu de unde iau : -materialindex -txdname -texturename ... mai toate Daca puteti, sa faceti poze de unde le iau din ME, v-as fii recunoscator :)
  7. Gireada, am facut asa cu mmji-ai spus tu ,dar nu aia era problema, era pawno-ul meu, caci m-a ajutat un prieten, si i-am dat lui Gm-ul (ca nu am mare lucru in el) sa vada daca lui i se compileaza, si ce sa vezi, lui i s-a compilat. Mi-a dat pawno-ul lui, am compilat si eu, si totul a fost Oke. Multumesc tuturor care ati postat aici.
  8. Gireada, am incercat si cum mi-ai spus tu Dar, cum se poate ca pana acum, l-am facut de 4 saptamani aceasta comanda cu dialog, pana acum a mers, totul, nici-o eroare mica, nimic, acum vad ca scrisul s-a facut mai mic, inainte imi era mare, dar la inceput tot asa mic, si nu mai merge acea comanda Si cand am pus ce mi-ai dat tu, Gireada. C:\Documents and Settings\aaa\Desktop\Tutoriale Pawno\pawno\include\sscanf2.inc(218) : warning 219: local variable "string" shadows a variable at a preceding level C:\Documents and Settings\aaa\Desktop\Tutoriale Pawno\pawno\include\sscanf2.inc(218) : warning 219: local variable "string" shadows a variable at a preceding level C:\Documents and Settings\aaa\Desktop\Tutoriale Pawno\pawno\include\sscanf2.inc(278) : warning 219: local variable "string" shadows a variable at a preceding level C:\Documents and Settings\aaa\Desktop\Tutoriale Pawno\pawno\include\sscanf2.inc(278) : warning 219: local variable "string" shadows a variable at a preceding level C:\Documents and Settings\aaa\Desktop\Tutoriale Pawno\pawno\include\dini.inc(239) : warning 219: local variable "string" shadows a variable at a preceding level C:\Documents and Settings\aaa\Desktop\Tutorial for Ionu\gamemodes\Tutorial.pwn(53) : error 001: expected token: ")", but found "&" C:\Documents and Settings\aaa\Desktop\Tutorial for Ionu\gamemodes\Tutorial.pwn(53) : error 001: expected token: ";", but found "&" C:\Documents and Settings\aaa\Desktop\Tutorial for Ionu\gamemodes\Tutorial.pwn(56) : error 021: symbol already defined: "format" C:\Documents and Settings\aaa\Desktop\Tutorial for Ionu\gamemodes\Tutorial.pwn(60) : error 010: invalid function or declaration C:\Documents and Settings\aaa\Desktop\Tutorial for Ionu\gamemodes\Tutorial.pwn(220) : error 075: input line too long (after substitutions) C:\Documents and Settings\aaa\Desktop\Tutorial for Ionu\gamemodes\Tutorial.pwn(221) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string) C:\Documents and Settings\aaa\Desktop\Tutorial for Ionu\gamemodes\Tutorial.pwn(221) : error 029: invalid expression, assumed zero C:\Documents and Settings\aaa\Desktop\Tutorial for Ionu\gamemodes\Tutorial.pwn(221) : error 029: invalid expression, assumed zero C:\Documents and Settings\aaa\Desktop\Tutorial for Ionu\gamemodes\Tutorial.pwn(221) : fatal error 107: too many error messages on one line Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase 9 Errors.
  9. Acest topic trebuia facut in boardul "Suport Servere" daca ai problema cu rularea sa.
  10. Stii, nu am facut acum acest dialog, l-a mfacut acum 3 saptamani, si atunci a mers tototot, fara nici-o eroare, acum il apuca dr**ii
  11. Nu stiu de ce este asa, doar aici cand am postat a aparut params[] Dar in GM este playerid,params[])
  12. Salut! Nu stiu de ce, ieri seara a mers totul, am scripta, nicu un necaz, acum cand vreau sa fac ceva... Imi arata erori la o comamanda /teles . Am facut cu Dialog. Si sa va spun ce am la acele linii [pawn] CMD:teles(playerid,params[]) { ShowPlayerDialog(playerid, 1, DIALOG_STYLE_LIST, "{0FF00A}Teleports","{0072FA}S{FFFFFF}tunts {FFFFFF}({0FF00A}/Stunts{FFFFFF})\n{0072FA}D{FFFFFF}rifts {FFFFFF}({0FF00A}/Drifts{FFFFFF})\n{0072FA}R{FFFFFF}aces {FFFFFF}({0FF00A}/Races{FFFFFF})\n{0072FA}D{FFFFFF}eath{0072FA}M{FFFFFF}atchs {FFFFFF}({0FF00A}/Dm{FFFFFF})\n{0072FA}F{FFFFFF}un {FFFFFF}({0FF00A}/Fun{FFFFFF})\n{0072FA}O{FFFFFF}thers {FFFFFF}({0FF00A}/Others{FFFFFF})\n{0072FA}P{FFFFFF}arties {FFFFFF}({0FF00A}/Party{FFFFFF})", "Select" , "Cancel"); return 1; }[/pawn] Este ceva in neregula? + Cum nu mi-i se compileaza, nu mi-i se formeaza nici AMX, dar, pana acum il aveam, acum pa.. :| [img width=500 height=360]
  13. Multumesc ca m-ai ajutat cu timer-ul, am invatat cum sa fac poarta, tot, timerul poate o sa-l folosesc mai incolo, nu situ daca imi va trebuii, sau cred ca imi va trebuii la un sistem de baloane :)
  14. Bine explicat, macar am mai invatat un lucru )) Dar La URL, ce link sa pun, gen in loc de URL, si nu a mers :/
  15. Eu tot am cautat coordonatele 0000,0000,0000 in ME, dar nu mi-am dat seama cum sa le gasesc :(
  16. Acum am rezolvat chestia cu Crash-ul pawno-ului, dar tot nu-mi iese, asta cu poarta :(
  17. Foarte frumos explicat Dar Create3DTextLabel ("Gang Base\n (og/cg) To close the gate.", 0xFFFFFFFF, 2496.2603,2724.7888,10.8203, 50, 0); C:\Documents and Settings\aaa\Desktop\Tutorial for Ionu\gamemodes\Tutorial.pwn(38) : error 021: symbol already defined: "Create3DTextLabel" Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase 1 Error. Ce nu e bine? nu am definit ceva, sau ce trebuie sa adaug pe langa asta.
  18. Pai nu stiu ce sa sterg, am sters ce apartinea de porti (/og/cg/CreateDynamicObject, coordonate, tototot) dar imi da crash pawno-ul Ori pawno-ul este stricat, sau are ceva, ori am facut eu ceva total gresit Gata, am avut un "new object == CreateDynamicObject (coordonate) si l-am sters, acum s-a compilat, o sa ma uit mai atent acum peste tutorialul dat de Skull, Ca am cerut ajutor sa fac o poarta la deschidere cu comanda, si nu mi-a reusit atunci, o sa incerc acum.
  19. Am rezolvat asta cu mapele, multumesc Am facut un FS, se incarca, este bun Numai ca acum am facut o prostie cu ceva comenzi de porti, si imi da crash la compilari :(
  20. Iti multumesc ca ai vrut sa ma ajuti, am facut cum mi-ai spus, dar imi da crash pawno-ul un prieten zice ca ce ai scris aici ai scris de mantuiala, ca nu este bine, am inlocuit si cu CreateDynamicObject, am facut de toate ce-am stiut, nu a emrs, acum nu stiu ce-a facut el, am sters si tot ce apartinea de asta, si tot imi da crash :@
  21. Nume: IonuVRS Nume Comanda: deschiderea unei porti la comanda. Descriere: As dori un tutorial de unde sa pot sa invat sa fac o poarta care sa se deschida/inchida la comanda (/og/cg) la niste baze.
  22. O sa incerc imediat, dar totusi, nu raman eu la MTA, acum ca imi merge Map Editor-ul, care este mult mai avansat decat MTA, le muti si rotesti cum vrei + obiecte noi, hai ca incerc sa vad ce-o sa iasa :)
  23. Mda, prima data aveam vreo 4 mape cu CreateObject in GM, nu in FS. Acelea apareau. Am incercat sa mai bag tot asa, nu apareau. Am facut cu CreateDynamicObject intr-un FS de mape, am si #include <streamer> si #include <a_samp> dar nu-mi apar obiectele, dar obiectele sterse, sterse sunt RemoveBuildingForPlayer e am la OnPlayerConnect CreateDynamicObject la OnFilterScriptInit Si nu-mi apar, doar cele removate, removate sunt.. Un prieten a zis ca ma poate ajuta, dar asta doar in weekend ca nu poate in timpul saptamanii, dar pana atunci stau ca blegul si nu fac nimic decat mape pana bolonzesc...
  24. Asa sunt, ma ajutat un prieten sa le pun, CreateDynamicObject la OnGameModeInit si RemoveBuildingForPlayer la OnPlayerConnect, mi-a explicat si de ce si cum, eu cand am mai incercat sa bag niste mape, pur si simplu, CreateDynamicObject, nu mergea, adica nu apareau obiectele, dar obietele sterse cu RemoveBuildingForPlayer, da, dispareau. Am incercat sa fac mapele un FS, dar asa nu a aparut niciuna, si le-am pus pe toate in GM, dar asa este mai mare lagul la ele... Un sfat care sa ma ajute?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.