Jump to content

Jimmi

Membru
  • Posts

    374
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Jimmi

  1. De cand au plecat persoanele de incredere din comunitatea de SA-MP au tot aparut aceste specimene(SCRIPTERI).

    Sfatul meu e sa nu apelati la ei...Majoritatea nu fac diferenta intre PAWN si PAWNO, insa ei sunt scripteri.

    @Gireda e inca aici, nu inteleg de ce nu apelati la el.Sunt sigur ca si @segmentationfault va poate ajuta daca stiti sa oferiti un pret pe munca oferita.

     

    • Upvote 2
  2. Just now, DaEdRiC-FoX said:

     

    Logic ca este pfa, cine naiba credeti ca ar fi întreg la minte sa facă o firma pentru un amărât de server de samp care azi e mâine nu e.

    Sa fim serioși, cat credeți că o să mai meargă faza cu scosul miilor de euro din acel server? Va spun eu, mai mult de 3-4 ani nu, deci după bafta cu banii care intră în buzunarul lui shadow.

    Acum sa va explic si de ce.

    Majoritatea donațiilor vin de la copii de 11-12 ani care fură de la părinți și baga in server, dar peste 3-4 ani mai exact când ei vor avea 15-15-16 anii vor realiza că baga bani am*** într.un joc care e mai bătrân decât tacsu, si după investesc banii în altele(țigări droguri femei băutură).

    Iar generația de după ei credeți voi ca o sa mai joace Samp? Până atunci sampul nici nu va mai circula pe internet, tehnologia evoluează, în curând majoritatea vor avea pc.uri de la i3 in sus, i20 i30 etc , deci cine drq o sa mai joace Samp când pot juca gta 5 care e tot multiplayer.

    Gândiți logic, Da le vin banii, 2-3 mii oe lună? Din care 1-2 mii intra in host webhost etc deci da intr.adevar posibil sa intre 1000 de euro în buzunar ceea ce e mai mult decât bine. Ei acum stau si freaca cioaca acasă, nu stiu sa munceasca, posibil să nu aibe nicio calificare ca muncitor, după ce se va spulbera acest vis cu banii care cad dintr.un joc, ce vor face?

    Am scris un intreg discurs despre diferenta dintre SA-MP si GTA 5...

    Nu stau sa fac iar referat dar o idee de baza.O sesiune GTA 5 duce 30 de useri...In general nu prea gasesti Romani...In schimb in SA-MP pe redzmax cand am jucat am legat undeva la 70 80 de prietenii.Cu unii useri de acolo si acum vorbesc, ma joc CS:GO samd...

    App tin sa cred ca hosturile la bugged sunt sponsorizate de ZeroPing....Krond=zeroping...=Salmus...Salmus a tinut si extreamcs pentru un amarat de banner...Gandeste-te cata lume nu cumpara host doar pentru ca e bugged hostat la ei

  3. Just now, -=[Vyorel]=- said:

    Asta nu o stiam. Si sub ce denumire este? In listafirme.ro nu apare nimic legat de bugged.

    ^Ca sa bagi bani in modul cum o fac ei prin paysafe din cate stiu iti trebuie PFA, de platit nu stiu daca platesc TVA (sau poate este o modalitate gen paypal cu plata a facturilor :-s) @M-am interesat putin, iti trebuie SRL, nu necesita chiar sa fie al tau deci de aici si faza cu TVA-ul. Doar sa faca "parteneriatul" respectiv si sa iti implementezi plata in panel/forum.

  4. Just now, -=[Vyorel]=- said:

    Una e 1000 si alta e de la 10000 in sus. SAMP-ul o sa coste atat cat considera Kalcor. Noi degeaba ne dam cu parerea la pret. Si iti zic sincer, ca un astfel de proiect daca il vinzi il bagi la licitatii. Tu ceri un pret de start, si care da mai mult il ia. Daca Kalcor cere 1 euro pe SAMP si vine unu si ofera 100000, automat ca il ia (daca nu da altu mai mult).

    Iar astia de ii tot laudati, poate ca scoate ei 1000 pe luna, asta pana intra ANAF-ul peste ei :))

    Mie tipul care a facut jocul asta:http://store.steampowered.com/app/400240/?l=romanian

    Mi-a cerut 10.000 de euro pe proiectul de la joc...La cat e de cacat jocul nu merita nici 100 de euro..

  5. Just now, Tud0r. said:

    WTF!? 45 de ani, cu plus!? Mamă ce drq ăsta are copii mai mari de vârstă ca jumătate din jucătorii de SA:MP de pe tot globul. Oare cum ar fi ca taică-tu să fie Kalcor?:)

     

    E mașină de bani pentru Kalcor, stai chill.

    Nu îl vinde el prea curând...

    Crezi că e prost să nu scoată ceva bănuți de pe munca lui. Dacă el s-ar lăsa, iar bate cumpărătorii la ușă. Și îți spun că 100% rușii s-ar călca în picioare să-l cumpere. Apoi cred că și noi românii ne-am băga (mă refer la buGGed sau B-Zone), dar nu prea aș vedea pe Shad0w sau Bobo să arunce câteva zeci de mii de euro pe SA:MP(sa:mp-ul face undeva la 80.000 de euro după mine, chiar mai puțin). În rest nimeni nu s-ar băga că e cam vechi pentru americani, britanici, francezi, etc.

    Ar fi smecher ca tata sa fie Kalcor :D Poate chiar e tata Kalcor 

    Sincer sa fiu si eu as fi interesat de proiectul SA-MP insa imi si imaginez suma uriasa pe care ar cere-o Kalcor...Daca ar fii mai mult de 20.000 de euro nu cred ca as oferii...

  6. Sa va lamuresc oleaca.Acum 1 an cand activam pe sa-mp,com un user al forumului a refacut skin-urile din gta mult mai bine animate, pareau mai HD.Raspunsul lui Kalcor a fost ca vrea ca SA sa ramana tot la fel...De aici deduceti voi...El nu vrea sa schimbe nimic la SA-MP...Eu sincer ma folosesc de cladirile adaugate in joc care sunt deschise... Sunt bestiale si iti e mai usor sa creezi case...Insa Kalcor nu vrea sa evolueze jocul...

  7. Just now, MrTuNNe said:

    Logic ca primesti factura wtf.(Nu stiu daca exista vrun website de hosting care nu genereaza facturi dar ma rog..)

    Exact iar cea ce faci tu este ilegal:

    
    Pedeapsa pentru săvârşirea faptei de evidenţiere în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţiere a altor operaţiuni fictive, este închisoarea de la 2 ani la 8 ani şi interzicerea unor drepturi. Acţiunea penală se pune în mişcare din oficiu, iar luarea măsurilor asigurătorii este obligatorie.
    
    Dispoziţiile art. 10 din Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, cu modificările şi completările ulterioare stabilesc că: „În cazul săvârşirii unei infracţiuni de evaziune fiscală (…), dacă în cursul urmăririi penale sau al judecăţii, până la primul termen de judecată, învinuitul ori inculpatul acoperă integral prejudiciul cauzat, limitele pedepsei prevăzute de lege pentru fapta săvârşită se reduc la jumătate. Dacă prejudiciul cauzat şi recuperat în aceleaşi condiţii este de până la 100.000 euro, în echivalentul monedei naţionale, se poate aplica pedeapsa cu amendă. Dacă prejudiciul cauzat şi recuperat în aceleaşi condiţii este de până la 50.000 euro, în echivalentul monedei naţionale, se aplică o sancţiune administrativă, care se înregistrează în cazierul judiciar.”

    Se vede ca ai luat 3 in examenul national Samu daca nici sa te interesezi juridic nu esti in stare.

  8. Just now, MrTuNNe said:

    E detinut de mine Hezze Hosting :))

    Stai calm,nu e chiar necunoscuta :P Are ceva popularitate pe ea,faza cu legale,asta cam da :)

    Dar am facut un topic despre asta(dar altundeva) in care am explicat ca aproximativ pe al an urmeaza fie sub forma legala.

    Oricum,am dat reply doar pentru ca sa nu fie confuzii :) 

    Ba cu media 3 la romana sau mate unde vrei sa te angajezi??? KFC sau Mc???Vezi ca angajeaza Trump zidari pentru zidu ala =))))))))))))))

    Daca cumpar Host de la tine imi generezi si mie o factura???Sa stiu daca mai trimit mail-ul ala, iti dai seama ca poti face reclamatii si prin mail si in 30 de zile primesti solutionarea

  9. Problema intalnita (descriere): Am  incercat ca atunci cand folosesti comanda /vipname sa iti adauge un text pe masina personala, in functie de ce masina ai, infernus bullet sau sultan insa nu se intampla nimica...
    Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):Nu sunt
    Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):


    Imagini / Video (optional):-
    Ati incercat sa rezolvati singur?: Am scris codul insa nu se intampla nimic...

  10. Problema intalnita (descriere):Incerc sa fac un sistem de clan dar cand am facut dialogul care sa iti creeze clanul, ma rog numele si tag-ul imi da erori
    Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):

    C:\Users\User\Documents\ValoareCuK\gamemodes\rworld.pwn(11834) : error 035: argument type mismatch (argument 1)
    C:\Users\User\Documents\ValoareCuK\gamemodes\rworld.pwn(11834) : error 035: argument type mismatch (argument 1)
    C:\Users\User\Documents\ValoareCuK\gamemodes\rworld.pwn(11835) : error 028: invalid subscript (not an array or too many subscripts): "cNameclans"
    C:\Users\User\Documents\ValoareCuK\gamemodes\rworld.pwn(11835) : warning 215: expression has no effect
    C:\Users\User\Documents\ValoareCuK\gamemodes\rworld.pwn(11835) : error 001: expected token: ";", but found "]"
    C:\Users\User\Documents\ValoareCuK\gamemodes\rworld.pwn(11835) : error 029: invalid expression, assumed zero
    C:\Users\User\Documents\ValoareCuK\gamemodes\rworld.pwn(11835) : fatal error 107: too many error messages on one line
    
    Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664              Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
    
    
    6 Errors.


    Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):

          format(cNameclans, sizeof(string), 20, "%s", inputtext);//error 035: argument type mismatch (argument 1)
                new verificaClan = MySQLCheckClan( cNameclans[playerid] );//error 028: invalid subscript (not an array or too many subscripts): "cNameclans"


    Imagini / Video (optional):imageproxy.php?img=&key=f23daad6c0ba3c77http://i.imgur.com/6LFnGem.png[/img]
    Ati incercat sa rezolvati singur?: Da

    Tot codul:

    Problema intalnita (descriere):Incerc sa fac un sistem de clan dar cand am facut dialogul care sa iti creeze clanul, ma rog numele si tag-ul imi da erori
    Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):

    C:\Users\User\Documents\ValoareCuK\gamemodes\rworld.pwn(11834) : error 035: argument type mismatch (argument 1)
    C:\Users\User\Documents\ValoareCuK\gamemodes\rworld.pwn(11834) : error 035: argument type mismatch (argument 1)
    C:\Users\User\Documents\ValoareCuK\gamemodes\rworld.pwn(11835) : error 028: invalid subscript (not an array or too many subscripts): "cNameclans"
    C:\Users\User\Documents\ValoareCuK\gamemodes\rworld.pwn(11835) : warning 215: expression has no effect
    C:\Users\User\Documents\ValoareCuK\gamemodes\rworld.pwn(11835) : error 001: expected token: ";", but found "]"
    C:\Users\User\Documents\ValoareCuK\gamemodes\rworld.pwn(11835) : error 029: invalid expression, assumed zero
    C:\Users\User\Documents\ValoareCuK\gamemodes\rworld.pwn(11835) : fatal error 107: too many error messages on one line
    
    Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664              Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
    
    
    6 Errors.


    Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):

          format(cNameclans, sizeof(string), 20, "%s", inputtext);//error 035: argument type mismatch (argument 1)
                new verificaClan = MySQLCheckClan( cNameclans[playerid] );//error 028: invalid subscript (not an array or too many subscripts): "cNameclans"


    Imagini / Video (optional):imageproxy.php?img=&key=f23daad6c0ba3c77http://i.imgur.com/6LFnGem.png[/img]
    Ati incercat sa rezolvati singur?: Da

    Tot codul:

    if(dialogid == DIALOG_CREATE_CLAN)
        {
            if(!response) { return 1; }
            else
            {
                if(strlen(inputtext) > 20 || strlen(inputtext) < 3) return SCM(playerid, -1, "{008BC7}Informatie: {ffffff}Numele clanului nu poate fi mai scurt de 3 caractere sau mai lung de 20.");
                  format(cNameclans, sizeof(string), 20, "%s", inputtext);
                new verificaClan = MySQLCheckClan( cNameclans[playerid] );
                if(verificaClan != 0) return SCM(playerid, -1, "{008BC7}Informatie: {ffffff}Un clan cu acest nume exista deja in baza de date.");
                format(string, sizeof(string), "{008BC7}Numele clanului a fost setat in %s.{ffffff}\nAcum, trebuie sa setezi si un tag ( minim 2 caractere, maxim 5 ).", cNameclans[playerid] );
                ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_CREATE_TAG + 1, DIALOG_STYLE_INPUT, "{008BC7}UNNIC Shop: {ffffff}Clan create:", string, "Next", "Close");
            }
        }
        if(dialogid == DIALOG_CREATE_TAG + 1)
        {
            if( !response ) { return 1; }
            new ID, cNameclans[50], cTag[50];
            if(strlen(inputtext) > 5 || strlen(inputtext) < 2) return SCM(playerid, -1, "{008BC7}Informatie: {ffffff}TAG-ul clanului nu poate fi mai scurt de 2 caractere sau mai lung de 5.");
            gszString[ 0 ] = EOS;
            new verificaClanTag = MySQLCheckTag( inputtext );
            if(verificaClanTag != 0) return SCM(playerid, -1, "{008BC7}Informatie: {ffffff}Un clan are deja acest TAG.");
    
            mysql_real_escape_string(inputtext, cTag);
            mysql_real_escape_string(cNameclans[playerid], CreateClanName);
            format( gszString, 150, "INSERT INTO `clans` (`NameClans`, `ClanTag`, `ClanSlots`, `ClanChatColor`) VALUES ('%s', '%s', 5, 1)", cNameclans, cTag);
            mysql_query( handle, gszString );
            clanID = cache_insert_id( handle );
            format( C_DATA[ ID ][ cName ], 30, CreateClanName[playerid] );
            format( C_DATA[ ID ][ cTag ], 30, inputtext );
            C_DATA[ ID ][ cSlots ] = 5;
            cRankN[ ID ][ 0 ] = "Membru";
            cRankN[ ID ][ 1 ] = "Membru";
            cRankN[ ID ][ 2 ] = "Membru";
            cRankN[ ID ][ 3 ] = "Membru";
            cRankN[ ID ][ 4 ] = "Membru";
            cRankN[ ID ][ 5 ] = "Co-Owner";
            cRankN[ ID ][ 6 ] = "Owner";
            C_DATA[ ID ][ cChatColor ] = 1;
            format( gszString, 128, "* {008BC7}Real-World Shop: {ffffff}Clanul %s [%d] a fost creat cu succes. Din cont ti-au fost retrase 100 PP.", C_DATA[ ID ][ cNameclans ], ID );
            SendClientMessage( playerid, -1, gszString );
    
            PlayerInfo[playerid][pPPoints] -= 25;
            Update(playerid, pPPointsu);
            
            TotalClansCreated ++
        }

     

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.