Jump to content

PlfacT

Membru
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

    Never

PlfacT's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Multumesc, dar as dori si pareri personale ale persoanelor care scripteaza !
  2. Salut, sa-mp.ro . As dorii cateva sfaturi pentru a incepe un Gm de la 0, nu vreau sa fie unul GF/RP, vreu sa fie unul simplu ex: (stunt); Vreau sa invat care sunt functiile de baza (nu doresc un tutorial), prin care creezi un sv de sa-mp. As mai vrea sa studiez despre foldarele/functile MySQL, despre care am inteles ca sunt necesare pentru a avea un sv care sa afiseza datele pe site in timp real ! PS: Pot sa spun ca am EDITAT unele GM-uri de samp (atat stunt cat si rp), dar asta se intampla acum cativa ani buni cand versiunea sa-mp era de 0.3a/b, cand nu existau atatea comenzii, in care daca facea-i o poarta prin dyniamic object si era functionala, era de genul WOW ! [move]Multumesc Anticipat ![/move]
  3. Slide-Host.Com Sunt la inceput cu firma dar poti plati prin toate metodele: Payapal/Payza/SMS(Toate retelele de Telefonia Mobila) 50 SLT/3euro Daca iei mai multe servicii ne intelegem :-)
  4. Mersii oricum dar am renuntat la el !!! l-am sters !!!
  5. Asta este problema !!!! C:\Users\Windows\Desktop\[color=red][b][i][Acest URL nu trebuie sa apara aici][/i][/b][/color]\[color=red][b][i][Acest URL nu trebuie sa apara aici][/i][/b][/color] RPG\gamemodes\RO-RP.pwn(18372) : warning 202: number of arguments does not match definition C:\Users\Windows\Desktop\[color=red][b][i][Acest URL nu trebuie sa apara aici][/i][/b][/color]\[color=red][b][i][Acest URL nu trebuie sa apara aici][/i][/b][/color] RPG\gamemodes\RO-RP.pwn(18372) : warning 202: number of arguments does not match definition C:\Users\Windows\Desktop\[color=red][b][i][Acest URL nu trebuie sa apara aici][/i][/b][/color]\[color=red][b][i][Acest URL nu trebuie sa apara aici][/i][/b][/color] RPG\gamemodes\RO-RP.pwn(47579) : warning 203: symbol is never used: "GetPointDistanceToPointExMorph" Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase Header size: 11388 bytes Code size: 1962648 bytes Data size: 7642176 bytes Stack/heap size: 16384 bytes; estimated max. usage=5257 cells (21028 bytes) Total requirements: 9632596 bytes 3 Warnings.
  6. interesant, il pun pe sv !!!! +1 de la mine !!!
  7. Bravo, imi place si-l pun pe sv, pastrez creditul Tau !?!!!
  8. Spui ca este frumos si ca nu iti plac TD-urile dar nu sti sa iti dai admin... 1. Vad ca nu stii nimic despre Sa-Mp scripting,... 2.Esti un prefacut.. 3. ladminv4 este foarte usor de folosit si la indemana orcui/// 4.Nu cred ca stiii nici ce inseamna TD-urile !!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.