lucianmemo Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 SalutVreau sa creez un server si sa il hostez dar mai intai sa lucrez la el in pc la mine.Problema este ca eu am router ... imi ziceti si mie daca este vreo metoda sa ma pot conecta doar eu la server fara sa fac port forwarding?
Gabyyy Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Intri pe www.portforward.com sau www.portforwarding.com (nu mai stiu sigur cum e) si cauti acolo modelul routerului tau.. apoi alegi din lista aia de jocuri SAMP Server dupa o sa iti arate cum faci port forwardingsucces
TzAkS Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Te poti conecta si il poti tine deschis si fara internet.Il deschizi si in clientul Sa:Mp la ip adaugi doar :7777
lucianmemo Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Intri pe www.portforward.com sau www.portforwarding.com (nu mai stiu sigur cum e) si cauti acolo modelul routerului tau.. apoi alegi din lista aia de jocuri SAMP Server dupa o sa iti arate cum faci port forwardingsuccesam zis fara port forward...Te poti conecta si il poti tine deschis si fara internet.Il deschizi si in clientul Sa:Mp la ip adaugi doar :7777Am incercat deja...
Question
lucianmemo
Salut
Vreau sa creez un server si sa il hostez dar mai intai sa lucrez la el in pc la mine.
Problema este ca eu am router ... imi ziceti si mie daca este vreo metoda sa ma pot conecta doar eu la server fara sa fac port forwarding?
3 answers to this question
Recommended Posts