hadeslau Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 am mai depistat o problema la server...de ex da imi dau givemoney o suma ..nu conteaza sau ..vand materiale la mats shop...si alte chestii..daca dau restart la server nu se salveaza ce am facut ...de ce ???e vreo problema la gamemod..ceva..
Rimmon Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Pai normal ca e problema la gamemode daca nu are sistem de saveadica sa se salveze banii scorul si tot ce ai castigat ;) Massari e curva mea
hadeslau Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 ce trebuie sa fac sa bag sistemu asta de save ...?daca e cineva care vrea sa ma ajute...
Rimmon Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Pai eu stiu ca gm-urile RP/GF au sistemul inclusPS:scuzati daca spun prostii dar nu prea ma ocup de rp dar vreau sal ajut :D Massari e curva mea
hadeslau Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 macar cineva incearca sa ajute ..mersi mai astept pareri...si altele..va rog..sunt incepator..
Question
hadeslau
am mai depistat o problema la server...de ex da imi dau givemoney o suma ..nu conteaza sau ..vand materiale la mats shop...si alte chestii..daca dau restart la server nu se salveaza ce am facut ...de ce ???e vreo problema la gamemod..ceva..
4 answers to this question
Recommended Posts