tantan_andrey Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Salut. Am si eu o problema:| Nu mi se vad obiectele in samp de la distanta. Trebuie sa fiu langa obiect acolo:(. Am in samp CreateObjects. Am luat srtreamer si tot asa face:| Ce sa fac? Daca le pun cu CreateDynamicObjects imi dau niste warning-uri:( Sa iti dea Deumnezeu sanatate TzAkS
Papana Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 pai asa e la obiecte ...nu se vad de la departare marede la apropiereiar la CreateDynamicObject iti treabuie streamervezi sa pui si sus#include <streamer>
tantan_andrey Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Am pus aia cu include, dar imi da un warning:| Sa iti dea Deumnezeu sanatate TzAkS
tantan_andrey Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Warning-ul este:C:\Users\Ionut\Desktop\.RP.\RP\pawno\include\streamer.inc(444) : warning 202: number of arguments does not match definition Sa iti dea Deumnezeu sanatate TzAkS
tantan_andrey Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Pai si imi puteti da si mie un streamer bun? Sa iti dea Deumnezeu sanatate TzAkS
TzAkS Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865Intrii pe www.convertffs.com si faci obiectele din CreateObject in CreateDynamicObject.
tantan_andrey Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Pai de aici am luat si eu Pluginul ==> http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865 :| si imi da warningul acela Sa iti dea Deumnezeu sanatate TzAkS
tantan_andrey Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Am 2 warninguri acolo la include acuma:( dar nu stiu de ce:( uitati liniile:435 C:\Users\Ionut\Desktop\SAMP\pawno\include\Streamer.inc(435) : warning 202: number of arguments does not match definition 449 C:\Users\Ionut\Desktop\SAMP\pawno\include\Streamer.inc(449) : warning 202: number of arguments does not match definition:| Sa iti dea Deumnezeu sanatate TzAkS
TzAkS Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ai modificat ceva in include?Si am zis sa postezi liniile,nu erorile!
Don.Capone Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 nu stiu daca are vreo legatura dar am avut aceeasi problema acum cateva zice. am sters toate serverele din pc ca oricum nu se foloseam si am compilat cu pawno-ul de la serverul la care aveam problema si a mers.) I'm back haha !
Question
tantan_andrey
Salut. Am si eu o problema:| Nu mi se vad obiectele in samp de la distanta. Trebuie sa fiu langa obiect acolo:(. Am in samp CreateObjects. Am luat srtreamer si tot asa face:| Ce sa fac? Daca le pun cu CreateDynamicObjects imi dau niste warning-uri:(
Sa iti dea Deumnezeu sanatate TzAkS
12 answers to this question
Recommended Posts