Jump to content
  • 0

[Help] Problema cu loginu

Question

Posted

Salutari, vreau sa va zic daca stiti cumva cum pot scoate alea cu 12 caractere, adica intra unu pe server cu mai mult de 12 caractere numele lui, si nu se salveaza, ceas putea face sa nu se mai intample asta?  :cry:

9 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Salutari, vreau sa va zic daca stiti cumva cum pot scoate alea cu 12 caractere, adica intra unu pe server cu mai mult de 12 caractere numele lui, si nu se salveaza, ceas putea face sa nu se mai intample asta?  :cry:

Dami scriptul si ti-l fixez eu.

Nu ghicesc in "varza" linile scriptului. :))

Posted

Cum vrei sa scoti alea 12 caractere...iti trebe scriptu....daca nu iti place asta care il ai..schimbal..sau fati u unu:))....apropo scriptu se gaseste in folderu gamemodes ...

Massari e curva mea

Posted

Cauta textul care ti`l da cand iti da kick..sau cand iti da cu 12 letters sau ceva de genu si vezi ce functii foloseste,si dupaia stergi

Man daca e incepator...de unde vrei sa stie el ce iai spus tu?:))

Massari e curva mea

Posted

doamne, sunt de 1 an scripter, nu e vb ca nu stiu, e vb ca numi da nici macar o idee, intelegeti? adica e ceva de negasit cred, vam intrebat sa vad daca stiti doar si vreti sa ma ajutati, dar lasa, daca n ustit nici oi nu e nimica :)

Posted

la [pawn]public OnPlayerConnect(playerid)[/pawn] ai

[pawn]Hint: Your name must be in the format Firstname_Lastname[/pawn]

Cu cateva randuri mai jos ai

[pawn]new string[MAX_PLAYER_NAME];[/pawn]

Schimba in

[pawn]new string[128];[/pawn]

gXvsYS
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.