ExTREME. Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Salut am un sys de createclan imi creez un clan si daca dau iar /createclan imi apare iar sa creez altul nu poate sa apara de exYou are already in a clan! /lclan for leave your clan.uiteati ce am in comanda createclanCMD:createclan( playerid, params [ ] ){ if( P_DATA[ playerid ][ Keys] ) return SendClientMessage( playerid, 0xFF0000, "ERROR: You are already in a clan! /lclan for leave your clan."); createclan( playerid ); return 1;}MS:D
TzAkS Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Faci o variabila CreatedClan si pui de exemplu:[pawn]if(PlayerInfo[playerid][CreatedClan] == 1){SendClientMessage(playerid, COLOR, " You are already in a clan! /lclan for leave your clan.");}[/pawn]
IcE. Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Titlu. Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!
Question
ExTREME.
Salut
am un sys de createclan imi creez un clan si daca dau iar /createclan imi apare iar sa creez altul nu poate sa apara de ex
You are already in a clan! /lclan for leave your clan.
uiteati ce am in comanda createclan
CMD:createclan( playerid, params [ ] )
{
if( P_DATA[ playerid ][ Keys] ) return SendClientMessage( playerid, 0xFF0000, "ERROR: You are already in a clan! /lclan for leave your clan.");
createclan( playerid );
return 1;
}
MS:D
3 answers to this question
Recommended Posts