tantan_andrey Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Salut. Cum sa fac si eu cand un playeri, intra pe server, si cand sa scrie comanda, si de exemplu o greseste de cateva ori incearca, dupa cate-va incercari ia ban:(. Cum sa fac sa nu mai ia ban:(( Va rog ajutatima:([move]Va rog frumos[/move] Sa iti dea Deumnezeu sanatate TzAkS
TzAkS Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Cauta Ban(playerid) si vezi de la ce comanda ii da ban si sterge..sau cauta textul care il scrie in reason
tantan_andrey Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Ma, deci cand eu ma conectez pe serverul meu, si de exemplu am voie de 5 ori sa scriu parola corecta. Daca nu le scriu de astea 5 ori parola cea buna imi da ban serverul! Ma baneaza el singur ca nu scriu parola cea buna. Si de aia zic sa nu mai imi dea ban:( Sa iti dea Deumnezeu sanatate TzAkS
IstuntmanI Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Cauta acel dialog, si schimba Ban( playerid ) in Kick( playerid ).
Question
tantan_andrey
Salut. Cum sa fac si eu cand un playeri, intra pe server, si cand sa scrie comanda, si de exemplu o greseste de cateva ori incearca, dupa cate-va incercari ia ban:(. Cum sa fac sa nu mai ia ban:(( Va rog ajutatima:(
[move]Va rog frumos[/move]
Sa iti dea Deumnezeu sanatate TzAkS
4 answers to this question
Recommended Posts