diedeath Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 hi all...am o eroare cand dau sa deschid sv...uitativa si voi![pre]Cine stie cum se rezolva aceasta problema..plss ajutor![/pre]
mitza505 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 depinde dacai ai luat serveru direct dp host . vezi ca in server cfg su linea plugins stun trecude de ex : streamer.so .so este pentru linux, daca ai .so sterge .so si gata
diedeath Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 leam pus pe alea pentru windows...si tot nu mere!
TzAkS Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Nu ai pus pluginurile necesare.Adica nu ai pus pluginurile cu care ruleaza serverul tau,pune mai multe pluginuri..audio,streamer,sscanf..si dupaia iti dai seama care nu iti trebuiesc
zaster Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Problema la Tine este ca AI Modificat ceva in GM.. Si ai DA CRASH ca asa am facut si eu..
Xhizors Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 uitate la #include ,pune aici toate include care le ai. vezi sa fi facut update la streamer. incognito streamer. vezi poate ai MidoStream, cauta in FS sau in GM MidoSteam, daca obiectele sunt facute pe MidoStream sau orice alt streamer trebuie sa le treci toate pe CreateDynamicObject(incognito streamer) , dupa o sa mearga perfect ,
Question
diedeath
hi all...am o eroare cand dau sa deschid sv...uitativa si voi!
[pre]Cine stie cum se rezolva aceasta problema..plss ajutor![/pre]
6 answers to this question
Recommended Posts