Jump to content

diedeath

Membru
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by diedeath

  1. =)))) cica poti sa le stergi...astea is de la dudb.inc erorile...nu ai dudb bun...cauta pe net unu bun...daca nu gasesti ami zici si il bag eu!
  2. cum dreaq dai admin dak esti rcon? 5/5 ;)
  3. scz de 2x post...se poate de tat lock...am rezolvat....am skimbat sv si am bagat gm meu cu text draw si mia mers...!!!
  4. de unde sa am..caci GM e deabia facut in pawno...am dat new si am inceput sa scriptez... EDIT: am incercat TextDraw4 si tot nu merge!
  5. hi all..am o problema la text draw...vr sa fac un sv de la 0... si cind am facut un text draw Romania-albastru Daciada-Galben Stunt-Rosu Romania nu ami apare... am pus new La on GameModeInit Si la OnPlayerConnect: La alt sv care nui creat de mn mere...da decite ori incerk sa fac sv... cand bag asta nu imi mere...am mai incercat o data...si nu mia mers! nu am creat nimik doar texdrawu lam pus! Plss ajutor!
  6. leam pus pe alea pentru windows...si tot nu mere!
  7. hi all...am o eroare cand dau sa deschid sv...uitativa si voi! [pre]Cine stie cum se rezolva aceasta problema..plss ajutor![/pre]
  8. eo am sistem de coins in ladmin..dar cum sa creez comenzi care in loc de bani sa ea coins!
  9. sall...cum pot face la ladmin cind intra un player nou..sa se inregistreze deodata...adica sa ii apara un dialog up unde pui parola...plss ajutor!
  10. sall..am ladmin..cum pot sa fac o comanda ex /miniguns si sa iti dea minigun dar sa iti ea 100 coins!! pls ajutor!
  11. sall...Cum pot pune in zcmd cind pui o comanda gresita sa apara: Unknow Komand! plss ajutor!
  12. salut...am si eo un bug pe sv... cind intra pe sv cnv ii apare linia aia verde si Owned by [nume cuiva care are casa] plss ajutor!
  13. problema e ca cind caut udb_hash sau udb_encode sau udb_decode nu imi apare nimik...! zice ca nu exista
  14. nu exista #define udb_hash pe sv.... am cautat
  15. sall...am o eroare..cind dau compile la pawno imi da eroare asta: cum o pot rezolvA?
  16. salut...miam cumparat host.. si am fc sv...da cind dau sa il caut la Internet in samp..nu este..plss ajutor care stie!! promit ca cel care ma ajuta va fi la /credits
  17. sall..am un bug pe sv...nu merge sa ma urc in masina :@ la unii merge la unii nu!
  18. sall plss cine ma ajuta cu un tutorial cum faci sv in 2 limbi..!! plss romana, engleza ..ink nu am facut sv..deabia il incep :D
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.