MrBlack Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Autor: SkizuVersiune: v1.3.2Mapper: cRz.Folosit pe: DynamicSpace si MSGZFactiuni:Politia RomanaServiciul Roman de InformatiiArmata RomanaAmbulantaClanul CaponeClanu DuduianuPresedinteAsasinMSGZ TVTaxiScoala de SoferiClanu SadoveanuRegii SoselelorClanu CamataruClanu CorsicanuJoburi:- Detective- Lawyer- Whore- Drugs Dealer- Car Dealer- News Reporter- Car Mechanic- BodyGuard- Arms Dealer- Car Dealer- Boxer- Bus Driver- Paper Boy- TruckerAlte Descrieri:- HQ & Training Room ( 2 in 1 ) pentru fiecare factiune cu interioare diferite- Sunt in total 27 de Bizz-uri in toate 3 orasele ( RentCar LS/SF/LV, RentBoat LS/SF/LV, RentPlane LS/SF/LV, RentBike, RentMountain, Etc... )- Sunt in total 70 de Case in toate orasele- Skin-ul la factiuni se modifica automat la primerea /giverank in functie de Rank- Sistem trunk ( poti baga/scoate arme/armura )- Sistem neon- Wanted Level este de la 1 la 6, iar cand primesti wanted iti apar stele in functie de wantedul pe care-l ai- Un timer de 1 minut la comanda /pay- Gate/Bariere la factiunile unde erau necesare- Sistem Dialog la Login&Register- Sistem de DMV ( Drive Motor Vehicle )- Mai multe gasiti in GameMode sau pe server.Link-uri Download:GirlShareMultiUpload Creation's:[Map]Chiliad Stunt for Fun[Map] Plaja LS ( first map)[Tut]Cum sa vezi playerii pe navigator[Tut] Cum sa faci un textdraw cu cati playeri sunt online pe server.[FS] Admin Gun's
MrBlack Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Macar este editat in proportii foarte mari .. Nu este editat doar oleaca .Uitate prin gm sa vezi . are aproape 55 mii linii Creation's:[Map]Chiliad Stunt for Fun[Map] Plaja LS ( first map)[Tut]Cum sa vezi playerii pe navigator[Tut] Cum sa faci un textdraw cu cati playeri sunt online pe server.[FS] Admin Gun's
DarkyTheAngel Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Nu:-postati scripturi de pe SA-MP.com ;-gamemoduri de tip The Godfather sau RSS (edit-uri) ;-faceti posturi cu GJ,BV,GG(etc),POSTATI NUMAI DACA AVETI INTREBARI,NELAMURIRI ;-faceti posturi cu "Mersi",sau dupa fiecare post al alcuiva in topicul tau ; :lipsrsealed:
MrBlack Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Nu:-postati scripturi de pe SA-MP.com ;-gamemoduri de tip The Godfather sau RSS (edit-uri) ;-faceti posturi cu GJ,BV,GG(etc),POSTATI NUMAI DACA AVETI INTREBARI,NELAMURIRI ;-faceti posturi cu "Mersi",sau dupa fiecare post al alcuiva in topicul tau ; :lipsrsealed:Ce dracu ma ? Sunteti nebuni doar nu e exact gf acuma este modificat si muncit la el ... Asa ca nu ma mai frecati cu gf-urile voastre. Marii scripteri ce sunteti . Creation's:[Map]Chiliad Stunt for Fun[Map] Plaja LS ( first map)[Tut]Cum sa vezi playerii pe navigator[Tut] Cum sa faci un textdraw cu cati playeri sunt online pe server.[FS] Admin Gun's
xxSPEEDYxx Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Daca zici ca ai mucit atat de mult la el bravo , 4/5. Fara reclama in semnatura!
P0wEr Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 foarte frumos 10/10 Proiect NOU - Aranjarea drum LS-SFY/M:[email protected]
Diabolik Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Frumos are masini personale? LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
CoZmIn Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Acesta este gamemod-ul xtr-zone.RUSINE! www.play-gaming.ro/forum
Slipknot Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 E Plin De Virusi Frate.. Vrei ceva? [email protected]
PawnFox Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 E Plin De Virusi Frate..Ciudat, eu l-am descarcat si Kaspersky nu mi-a detectact nici-un virus. 94.23.120.101:7778
MrBlack Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Nu are virusi , testat de mine. Creation's:[Map]Chiliad Stunt for Fun[Map] Plaja LS ( first map)[Tut]Cum sa vezi playerii pe navigator[Tut] Cum sa faci un textdraw cu cati playeri sunt online pe server.[FS] Admin Gun's
DJ_Dany Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Are virusi , testat de mine cu Avira AntiVir....l-am bagat in pc si imediat mia tiuit pc...are 6 virusi.
MrBlack Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 La mine nu gaseste nici un virus Creation's:[Map]Chiliad Stunt for Fun[Map] Plaja LS ( first map)[Tut]Cum sa vezi playerii pe navigator[Tut] Cum sa faci un textdraw cu cati playeri sunt online pe server.[FS] Admin Gun's
Diabolik Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Are un bug la masinile persoanle cand dai /v park iti da alta masina. LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
DarkyTheAngel Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Are virusi , testat de mine cu Avira AntiVir....l-am bagat in pc si imediat mia tiuit pc...are 6 virusi.Lol ... l-a mine a gasit doar 3 virusi :| Oricum GJ pentru gamemode.
mihai_10 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 1.E virusat ca tine!2.GodFather edit ( nu pre conteaza )3.Un GM prostesc zici ca-i de fetite.4.Ai pus atat de multe obiecte zici ca-i nunta!
preda_tor95 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 E plin de virusi! Eu am antivirus avira, si imi arata ca aproape toate fisierele au virusi!
marian Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Acesta este gamemod-ul xtr-zone.RUSINE!Insfarsit cineva care si-a dat seama
MrBlack Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 1.E virusat ca tine!2.GodFather edit ( nu pre conteaza )3.Un GM prostesc zici ca-i de fetite.4.Ai pus atat de multe obiecte zici ca-i nunta!Virusata-i mata ba copile . Ai inteles? GM prostesc? ceea ce tu nu ai sa poti face in 50000 de ani.Multe obiecte ca fac nunta cu maicata :> Creation's:[Map]Chiliad Stunt for Fun[Map] Plaja LS ( first map)[Tut]Cum sa vezi playerii pe navigator[Tut] Cum sa faci un textdraw cu cati playeri sunt online pe server.[FS] Admin Gun's
CokeJR. Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 fai un update si scoate virusi din el dupa reuploadeazal .
gunskill Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Are virusi , testat de mine cu Avira AntiVir....l-am bagat in pc si imediat mia tiuit pc...are 6 virusi.idem
Recommended Posts