Jump to content

preda_tor95

Membru
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

preda_tor95's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Am apasat din greseala de 2 ori si sau facut 2 topicuri, inchideti unul va rog.
  2. Salut Am si eu o problema cu un server din rusia. Serverul este descarcat de pe un site din rusia, insa cand intru in gm din pawno, nu apare deloc limba rusa. Apar niste caractere aiurea pe care google translate nu le recunoaste. Ex: SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "Ìèíèìàëüíàÿ ñóììà ïåðåâîäà 1 âèðò, ìàêñèìàëüíàÿ 1000000 âèðò"); Aveti idee ce pot face sa vada textul in limba rusa? Probabil este ceva la calculatorul meu, dar nu stiu ce. Am incercat sa descarc fonturi pentru limba rusa, dar nu am gasit nimic.
  3. Salut Am si eu o problema cu un server din rusia. Serverul este descarcat de pe un site din rusia, insa cand intru in gm din pawno, nu apare deloc limba rusa. Apar niste caractere aiurea pe care google translate nu le recunoaste. Ex: SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "Ìèíèìàëüíàÿ ñóììà ïåðåâîäà 1 âèðò, ìàêñèìàëüíàÿ 1000000 âèðò"); Aveti idee ce pot face sa vada textul in limba rusa? Probabil este ceva la calculatorul meu, dar nu stiu ce. Am incercat sa descarc fonturi pentru limba rusa, dar nu am gasit nimic.
  4. FS-ul are o problema. Il bag pe server, dar nui functional. Pe mapa nu apare checkpoint-uri, si nu apar cadourile. Am bagat exact cum lai pus tu la download si nu merge.
  5. mersi pentru raspuns. te mai rog ceva, ce ar trebui sa scriu in fs, ca la final dupa ce playerul termina de starns cadourile, sa i se dea level up?
  6. Imi poti spune te rog, cum il conectez la mysql? Serverul pe care il am e tot mysql r33. Cum fac sa il conectez la baza de date? am vazut ca scriptul e tot pe mysql. Si spune-mi te rog daca vrei, ce ar trebui sa scriu in el, ca la final dupa ce jucatorul a terminat de strans cadourile, sa ii dea level up. ms si astept raspuns.
  7. salut,am adaugat niste obiecte in gm si nu se mai vad..dupa am incercat sa inlocuiesc streamerul de obiecte si l-am pus pe urmatorul http://code.google.com/p/samp-streamer-plugin/downloads/detail?name=streamer_plugin_v2_6_r27.rar&can=2&q= ....dar tot nu se vad obiectele...nustiu dc.. daca ati putea sa ma ajutati. am versiunea 0.3d la server,
  8. E plin de virusi! Eu am antivirus avira, si imi arata ca aproape toate fisierele au virusi!
  9. Salut am o problema la porti...deci eu am puse portile sa se deschida automat la o anumita factiune, numai ca acum nu se mai deschid..oare dc?..a 0.3c nu mi-a facut niciodata probleme de acest gen..si masinile de pe server se incurca, tot se fac copiii... multumesc anticipat!
  10. imi puteti spune si mie de unde descarc un junk buster bun?..am cautat pe google dar nu am gasit... multumesc anticipat!
  11. pe ce versiune e server?..0.3d sau 0.3c...tre sa ai clientul de aceeasi versiune cu serverul..daca serverul e 0.3d...tre sa ai clientul 0.3d...daca arata ca serverul e on...
  12. am descarcat alt plugin de pe net..tot xstreamer dar alta versiune....si merge..aia nustiu de ce nu o lua..ca inainte mergea..
  13. puteti sa imi spuneti si mie..cum fac ca in momentul in care intri intro masina sa cante melodii de la un radio..de exemplu radio zu..sau alte radiouri...
  14. Am o problema..nu se vad obiectele! am pus acest streamer http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865 ...am adaugat in gm include streamer dar tot nu se vad obiectele..puteti sa imi dati alt streamer?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.