Guest No_name Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Salut as la sv meu comanda de spawn car cam asa if(strcmp(cmdtext, "/dumper", true) == 0) { CarSpawner(playerid,406); SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Dumper Spawned"); return 1; }Cum o pot modifica ca sa ma spawneze direct in masina?
IcE. Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 if(strcmp(cmdtext, "/dumper", true) == 0) {AddCar(playerid, 406);return 1;}stock AddCar(playerid, carid){new Float:X, Float:Y, Float:Z, nrg;GetPlayerPos(playerid, X, Y, Z);car = CreateVehicle(carid, X, Y, Z, 0.0, -1, -1, -1);PutPlayerInVehicle(playerid, car, 0);return 1;} Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!
Guest No_name Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 C:\Documents and Settings\PuyaSalajan\Desktop\filterscripts\carcmds.pwn(864) : error 017: undefined symbol "AddCar"C:\Documents and Settings\PuyaSalajan\Desktop\filterscripts\carcmds.pwn(868) : error 017: undefined symbol "car"C:\Documents and Settings\PuyaSalajan\Desktop\filterscripts\carcmds.pwn(868) : error 017: undefined symbol "carid"C:\Documents and Settings\PuyaSalajan\Desktop\filterscripts\carcmds.pwn(869) : error 017: undefined symbol "car" > > >:(
Jo!nt Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 new car cauta linia cu new si puneo pe aia "new car" sub prima sau a 2 ...
Question
Guest No_name
Salut as la sv meu comanda de spawn car cam asa
Cum o pot modifica ca sa ma spawneze direct in masina?
5 answers to this question
Recommended Posts