Gabyyy Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Sal tuturor cred ca titlul e destul de clarDeci am un server de sa-mp nehostat (il tin deschis la mine in PC) si cand intru eu si playerii pe el eu nu am lag deloc dar ei au lag marisor (peste 150..200). Ce e de facut sa nu mai aiba lag?Am cautat dar n-am gasit raspuns la intrebarea asta
TzAkS Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Sa iti iei un net mai bun,e si normal daca tii serverul din pc sa mearga asa,mai ales daca mai folosesti si torrent,sau navighezi pe internet..
Diabolik Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Iti recomand sa iti ei host. LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
Mr.KaLu Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Schimba Net-ul / Ia-ti Host ! 93.114.82.13:7777
Question
Gabyyy
Sal tuturor cred ca titlul e destul de clar
Deci am un server de sa-mp nehostat (il tin deschis la mine in PC) si cand intru eu si playerii pe el eu nu am lag deloc dar ei au lag marisor (peste 150..200). Ce e de facut sa nu mai aiba lag?Am cautat dar n-am gasit raspuns la intrebarea asta
3 answers to this question
Recommended Posts