IcE. Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 1.Schimbi os-u (daca il ti pe PC)2.Descarca varianta de linux de aici3.Inlocui samp-server.exe cu ce e acolo si atata .4.Titlu :) Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!
WanTeD Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Dute pe SA-MP.RODa pe DownloadDescarca asta : SA-MP 0.3c R2 Linux Server (x86) SA-MP RomaniaInlocuesti sa-mp server , sa-mp npc si announce ..Cu ce ai downloadat..
impulse81 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 pai acolo sunt mai multe,, este filterscript ,scriptfiles gamemode... ce fac cu alea?explicati mi calumea
TzAkS Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Pui toate fisierele tale din filescripts,gamemode si ce foldere mai ai in serveru pe care l`ai downloadat,dupaia in server.cfg la plugins pui la toate pe care le folosesti extensia .so
IcE. Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Daca zici ca e pe host. Nu schimbi nimic, pui direct gamemodes si filescripts.Daca nu ai fisierele pune direct tot ce ai descarcat de la varianta Linux.+Lock (mai sunt topicuri la fel) Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!
Question
impulse81
cum mut serverul de pe windows pe linux?
6 answers to this question
Recommended Posts