Jump to content
  • 0

Question

Posted

Am o mare problema la GM.. :|

Mi s-a stins serverul astazi, am scos un fs din server.cfg, am aprins serverul, si dupa ce l-am aprins, comenzile din GM nu merg. Absolut toate.

Celelalte comenzi merg ( adica cele din fs-uri ) , dar cele din GM nu merg deloc.

Dau o comanda, de exemplu /ls si nu imi apare nimic, niciun SendClientMessage, nimic.

Nu stiu de la ce poate fi.. Am incercat toate lucrurile posibile. Nu merge deloc. FS-urile sunt compilate, nu au errors/warns, la fel si GM-ul, no errors, no warns.

Am schimbat si gm-ul, am pus gm-ul SGM pe host, am dat rr la server, tot nu merg comenzile. Am pus la loc si fs-ul care l-am scos din server.cfg, si tot nu merg comenzile. L-am scos, la fel.

Nu stiu ce sa mai fac.. Stie cineva de la ce poate fi ? Cineva caruia i s-a intamplat .. ? :-(

www.youtube.com/thebwgg

4 answers to this question

Recommended Posts

Posted

stuntman[]!" post="96855" timestamp="1319132262"]

OnPlayerCommandText din FS-uri trebuie sa aibe la final return 0;

Da, am return 0; la sfarsitul OnPlayerCommandText din FS-uri.

stuntman[]! link=topic=16095.msg96855#msg96855 date=1319132262]EDIT: Daca zici ca am ceva cu tine, de ce te ajut ?

Mda, aici ai dreptate.

www.youtube.com/thebwgg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.