Jercho222 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Salut sunt nou aici si sunt si incepator acum as vrea sa va arat prima mea mapa dowland de aici http://www.megaupload.com/?d=KNYR71S0 primul screen http://imageshack.us/photo/my-images/23/mafianp.png/ al doilea http://imageshack.us/photo/my-images/20/mafia2g.png/ si al treilea http://imageshack.us/photo/my-images/855/mafia3.png/ spunetimi ce parere aveti dak va place dowland dak nu nu
NeKeRm@N Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 nu vad nimic diferit fata de mapa stok in afara de portile alea care nu poti intra in hq.. si de aparatele alea.. 1/5
IstuntmanI Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Pleonasm ...sunt nou aici si sunt si incepatorTot aia e.Analfabetism ...prima mea mapa dowland [..] spunetimi ce parere aveti dak va place dowland dak nu nudowland = downloadspunetimi = spuneti-midak = dacadowland = downloaddak nu nu = daca nu, nuAsta-i mapa ? Nici prima mea mapa nu era asa mica ...
Andr3 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Chestia e ca in primul rand , el nu stie sa scrie ( nu-l vad prea inteligent) , isi poarta de mila singur ( sunt nou si incepator) si ii e lene sa stea cu 10 minute mai mulet pentru a face o mapa mult mai frumoasa
ar3s Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 stuntman[]!" post="85642" timestamp="1311103180"]Pleonasm ...Tot aia e.Analfabetism ...dowland = downloadspunetimi = spuneti-midak = dacadowland = downloaddak nu nu = daca nu, nuAsta-i mapa ? Nici prima mea mapa nu era asa mica ...Daca e nou pe forumu' asta nu inseamna neaparat ca e si incepator, sa zicem ca X a stat pe forum.sa-mp.com si a avut ceva talent si a venit pe sa-mp.ro nu inseamna ca-i incepator :-J.Btw, e destul de frumoasa mapa, dar nu pare sa fie de mafie, e ok ca ai incercat, succes la mai multe si mai bune .
LosTSouL Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 stuntman[]!" post="85642" timestamp="1311103180"]Pleonasm ...Tot aia e.Analfabetism ...dowland = downloadspunetimi = spuneti-midak = dacadowland = downloaddak nu nu = daca nu, nuAsta-i mapa ? Nici prima mea mapa nu era asa mica ...OFF : Nu este aceeasi chestie , poate fi Nou pe forum , dar expert in MTA.ON : Mapa este foarte simpla ! Ideea este buna , dar nimica de acolo nu este in stil "Mafiot" , Prea putine obiecte , si portile acelea care Nu te pot lasa sa intri in HQ. Trebuie facut in "Download" Un semn care sa arate care sunt portile , ca noi sa le putem face comenzi!
Roach Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 stuntman[]!" post="85642" timestamp="1311103180"]Asta-i mapa ? Nici prima mea mapa nu era asa mica ...xDCam putin, incearca sa faci ceva mai complex nu 3 Obiecte.. nu se poate numi Mapa 2/5 Underground-GFX
danieltrica Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 ce porkarie de mapa si un pusti de 7 ani o facea mai mare [sTR]FiSoFt am intrat in calnu lu ruben
PawnFox Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 OFF: Hey baieti , nu va luati asa tare de el , v-a spus ca este nou pe aici si ca este prima lui mapa. Ce va asteptati , sa iasa o capodopera ?.ON: Incearca sa pui mai multe obiecte , si incearca sa faci ca acea poarta sa se deschida automat cand scrii o comanda.3/5 pentru ca e prima ta mapa ) 94.23.120.101:7778
WanTeD Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 mda..O postai si tu mai bine la tine in PC la RECYCLE BIN
xxSPEEDYxx Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 nothing special 2/5... Fara reclama in semnatura!
Tody Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Pleonasm ...sunt nou aici si sunt si incepatorTot aia e.Analfabetism ...prima mea mapa dowland [..] spunetimi ce parere aveti dak va place dowland dak nu nudowland = downloadspunetimi = spuneti-midak = dacadowland = downloaddak nu nu = daca nu, nuAsta-i mapa ? Nici prima mea mapa nu era asa mica ...
DaNuTzZz1414 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 mda..O postai si tu mai bine la tine in PC la RECYCLE BIN :tongue:
Recommended Posts