ShowBell Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Cand deschid samp-server imi da eroarea aceasta: Script[gamemodes/egamer.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"De Ce?
IstuntmanI Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Posibilitati:1. GM-ul este pe o alta versiune fata de samp-server.exe2. Nu ai toate pluginurile
Administrator -=[Vyorel]=- Posted July 9, 2011 Administrator Posted July 9, 2011 stuntman[]!" post="83980" timestamp="1310222181"]Posibilitati:1. GM-ul este pe o alta versiune fata de samp-server.exe2. Nu ai toate pluginurile3. Daca cele de sus sunt bune, plugin-urile nu se incarca si ai nevoie de Net Framework 3.5 ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Guest RockStar Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 cum as putea vedea ce pluginuri imi lipsesc?Uitate in server.cfg la linia "plugins" si le ai acolo...dupaia dute in server in folderul plugins si vezi ce ai in server.cfg si ce lipseste din folder.
xxSPEEDYxx Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 nu am pluginurile in server.cfgspunene ce pluginuri ai in folderu plugins! Fara reclama in semnatura!
ShowBell Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 streamer.dll si sscanf.dll da le am puse si in server.cfg si tot nu merge...
IstuntmanI Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Arata-ne toate #include din GM si spune-ne ce FS-uri folosesti.
ShowBell Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 aici #include#include <a_samp> #include<a_objects> //#include <a_sampmysql> #include <core> #include <float> #include <time> #include <file> #include <utils> #include <morphinc> #include <MidoStream> #include <audio> Si folosesc FSul MidoStream.amx
xxSPEEDYxx Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 baga la plugins asa: plugins streamer sscanf audio si vezi daca mai face asa... Fara reclama in semnatura!
Question
ShowBell
Cand deschid samp-server imi da eroarea aceasta: Script[gamemodes/egamer.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
De Ce?
11 answers to this question
Recommended Posts