Genius Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 Deci vreau sa ma ajutati cu o mica problemaNu prea stiu scripting doar p ici p colo kate cvDeci porbleama este asa:1 > De ex eu fak o insula cu case graj etc (mapa) 2 -> O salvez3 -> Si vreau sa fak asa un Fel de FS de ex /island dar sa fie akolo mapa si comanda /island sa te teleporteze la mapaDeci un FS cu teleportare la acea mapaDaca ma puteti ajuta va multumesc mult!!
Guest RockStar Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 Incearca sa inveti incet, incet nu te duce direct la mape si teleporturi, invata functiile de baza si dupaia incearca si o sa vezi ca o sa reusesti.PS:Data viitoare nu mai face scrisul asa de mare si de rosu ca se vede si normal ;)
Genius Posted July 7, 2011 Author Report Posted July 7, 2011 Incearca sa inveti incet, incet nu te duce direct la mape si teleporturi, invata functiile de baza si dupaia incearca si o sa vezi ca o sa reusesti.PS:Data viitoare nu mai face scrisul asa de mare si de rosu ca se vede si normal bn multumesc pentru ajutor dar eu odata am luat o mapa fakuta de tn /pool mam uitat p akolo si nu prea am inteles kum sta treaba adikdak miar explik cnv amanunt ku amnanut as intelege :tankyou: si te rog lasami idul tau prin pm :D
-=[Vyorel]=- Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 In toti anii astia de cand exista sa-mp.ro, s-a scris de multe ori raspunsul la aceasta intrebare.Foloseste functia CAUTA si site-ul Wikipedia ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Question
Genius
Deci vreau sa ma ajutati cu o mica problema
Nu prea stiu scripting doar p ici p colo kate cv
Deci porbleama este asa:
1 > De ex eu fak o insula cu case graj etc (mapa)
2 -> O salvez
3 -> Si vreau sa fak asa un Fel de FS de ex /island dar sa fie akolo mapa si comanda /island sa te teleporteze la mapa
Deci un FS cu teleportare la acea mapa
Daca ma puteti ajuta va multumesc mult!!
3 answers to this question
Recommended Posts