Jump to content
  • 0

Va rog sa ma ajutati cu svul am o rpoblema:(

zyzo333

Question

Miam luat un sv din acealea de pe samp.com si as vrea sa ii schimb gm dar cand i lam schimbat cu unul din cel pe care leam luat tot de pe samp.com zicea ca sunt 0 vehicule ... si nici nu gasesc un gamemod de roleplay sau rpg pe net sal dwonlaondez sal pun... :( ma puteti ajuta va rog? Abea astazi mam apucat si eu sa fac un server  dar nu stiu unde sa umblu ce sa fac ce sa iau :( sau de unde sa aflua numite infromatii infara de acest site

5 answers to this question

Recommended Posts

deci... sa vad daca am inteles

1. aveai un server si i-ai schimbat gm-ul ?? MARE GRESEALA din cauza aia iti apar ehicule 0(mai explicit ? k pai serverul a fot creeat cu gm respectiv daca tu i schimbi gm este ca si cand ai un pc si inlocuiesti ceva bun cu ceva stricat ... rezulta ca pc nu mai merge)

2. poti baga si gm care il vrei in serverul tau DAR sa nu stergi gm care era si dupa ce ai pus gm dorit de tine intra in server.cfg si la linia gamemode sa fie cam asa

gamemode (primu gm care il ai) (si cel care vrei sa l mai pui) ex:

gamemode samp ravens    -samp ste primul gm si ravens este al doilea daca vrei sa treci de pe un gm pe altu intra pe avr te loghezi ca rcon si bagi comanda /rcon gmx

3. nu cred ca nu ai gasit un svr de roleplay pe forumul sa-mp.com =))))))))

I'm back haha !

Miam luat un sv din acealea de pe samp.com si as vrea sa ii schimb gm dar cand i lam schimbat cu unul din cel pe care leam luat tot de pe samp.com zicea ca sunt 0 vehicule ... si nici nu gasesc un gamemod de roleplay sau rpg pe net sal dwonlaondez sal pun... :( ma puteti ajuta va rog? Abea astazi mam apucat si eu sa fac un server  dar nu stiu unde sa umblu ce sa fac ce sa iau :( sau de unde sa aflua numite infromatii infara de acest site

deci mai simplu sa-ti explic cum a zis Don.Capone

Intrii in server.cfg cauti linia gamemode0 schimbi ce scrie acolo cu, cum se numeste GM-ul celalat pe care vrei sa-l pui...

Fara reclama in semnatura!

english.gif This script is not recommended for new scripters!!

romanian.gif Acest script nu este recomandat pentru scriperii noi (incepatori).

Sursa acestui faimos text: aici

Concluzia o gasesti tu ;)

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.