Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Question

Posted

Cum fac cand un player intra pe numele unui admin, sa trebuiasca sa se logheze? Dar doar playerii sa trebuiasca sa se logheze, nu si adminul insusi.

Pentru ca unii playeri intra pe server cu numele unui admin, si au admin.. Si as vrea sa trebuiasca se se logheze.

www.youtube.com/thebwgg

12 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Serverul nu cunoaste personala din spatele tastaturii ca sa stie cine este cu adevarat admin sau nu, ori toti playerii sa se logheze, ori nici-unul ... sper ca intelegi ce vreau sa spun !

Posted

Serverul nu cunoaste personala din spatele tastaturii ca sa stie cine este cu adevarat admin sau nu, ori toti playerii sa se logheze, ori nici-unul ... sper ca intelegi ce vreau sa spun !

Am inteles ce vrei sa spui, dar inainte cand adminul intra pe server, nu trebuia /login. Doar cand un player intra cu numele adminului ii trebuia /login, si daca dadea login gresit primea kick.. :undecided:

www.youtube.com/thebwgg

Posted

Trebuie sa salvezi in conturile jucatorilor IP-ul lor, iar cand se conecteaza cu acelasi IP pe acelasi cont sa se logheze automat.

inainte cand adminul intra pe server, nu trebuia /login. Doar cand un player intra cu numele adminului ii trebuia /login, si daca dadea login gresit primea kick.. :undecided:

Vezi daca poti obtine cum era inainte din GM-ul original.
Posted

Mai am o problema :angry:

Un baiat, intra cu numele lui si are admin. Nu ii da nimeni, nu are acces la parola Rcon(nu are de unde), dar de fiecare data cand intra pe server are admin.

I-am scos adminul din script, si eu cand intru pe server el nu intra, dar cum ies putin intra, da ban si face toate prostiile.. :angry:

www.youtube.com/thebwgg

Posted

Mai am o problema :angry:

Un baiat, intra cu numele lui si are admin. Nu ii da nimeni, nu are acces la parola Rcon(nu are de unde), dar de fiecare data cand intra pe server are admin.

I-am scos adminul din script, si eu cand intru pe server el nu intra, dar cum ies putin intra, da ban si face toate prostiile.. :angry:

Uita-te in consola cand intra si i-ai ip-ul si baneaza-l.
Posted

Cum il banez daca nu e pe server?

Intri in FOLDERUL_SERVERULUI/samp.ban, copiezi un player banat de acolo si-l adaugi mai jos si schimbi motivul, ip-ul si username-ul.
Posted

Acum cand intra cineva pe server trebuie sa se logheze mereu..

Cum fac sa se logheze automat ?

P.S: Inainte, cand intrau playerii/admini se logau automat. Dar cand intra un player cu nume de admin, trebuia login.. Nu as putea face la fel si acum?

www.youtube.com/thebwgg

Posted

Server-ul tau\scriptfiles\Admin System-ul tau\config

Si pui,un 1 la AutoLogin

AutoLogin=1

Sau ceva de genu,asta lam luat din Ladmin4v2 nu cred ca sunt toate exact la fel

Posted

Inainte, cand intrau playerii/admini se logau automat. Dar cand intra un player cu nume de admin, trebuia login.. Nu as putea face la fel si acum?

www.youtube.com/thebwgg

Posted

Asta? :huh:

if((!strcmp(tmp3,tmp2,true)) && (ServerInfo[AutoLogin] == 1))

{

LoginPlayer(playerid);

if(AccInfo[playerid][Level] > 0)

{

www.youtube.com/thebwgg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.