Hapi_Legend Posted September 10, 2025 Posted September 10, 2025 Salutare, Ma numesc Adrian Doresc sa construim impreuna o comunitate stabila si bine organizata pe SA:MP, modul Godfather, cu viziune pe termen lung. Caut parteneri seriosi, implicati si pasionati, alaturi de care sa dezvoltam un proiect durabil, bazat pe respect, colaborare si progres constant. Caut doar parteneri maturi. Toate costurile legate de comunitate și hosturi vor fi acoperite de mine. Pentru mai multe detalii, contactati-ma prin mesaj privat. Daca sunteti interesati, putem continua discutia pe Discord sau WhatsApp.
segmentationfault Posted September 10, 2025 Posted September 10, 2025 uneori stau si ma gandesc ce este in capul oamenilor care isi doresc "o comunitate stabila si bine organizata" intr-un joc scos de mai bine de 20 de ani. singurii care isi mai aduc aminte de jocul asta sunt persoanele nascute din 1995-2005, iar astia ori sunt la facultate, ori lucreaza. cine dracu' la +20 de ani are timp sa se joace SA-MP? 1
4WD Posted September 10, 2025 Posted September 10, 2025 Ti-am trimis mesaj privat. Dar sa stii ca implica anumite costuri pe care trebuie sa ti le asumi indiferent de circumstante, poti avea sau nu succes. Investitia, fie ea chiar si ,,mare'', nu iti garanteaza succesul. 1
Valy.xD2025 Posted September 12, 2025 Posted September 12, 2025 On 9/10/2025 at 5:08 AM, segmentationfault said: uneori stau si ma gandesc ce este in capul oamenilor care isi doresc "o comunitate stabila si bine organizata" intr-un joc scos de mai bine de 20 de ani. singurii care isi mai aduc aminte de jocul asta sunt persoanele nascute din 1995-2005, iar astia ori sunt la facultate, ori lucreaza. cine dracu' la +20 de ani are timp sa se joace SA-MP? eu, la 24 de ani rup sa:mp ul, probleme ?
segmentationfault Posted September 12, 2025 Posted September 12, 2025 1 hour ago, Valy.xD2025 said: eu, la 24 de ani rup sa:mp ul, probleme ? get a life?
Valy.xD2025 Posted September 12, 2025 Posted September 12, 2025 Just now, segmentationfault said: să obții o viață? Am o viata, lucrez in Mapn, am foarte mult timp liber, nu vad ce te deranjeaza pe tine viata altcuiva
CenzoR Posted September 15, 2025 Posted September 15, 2025 On 9/10/2025 at 2:54 PM, Hapi_Legend said: Salutare, Ma numesc Adrian Doresc sa construim impreuna o comunitate stabila si bine organizata pe SA:MP, modul Godfather, cu viziune pe termen lung. Caut parteneri seriosi, implicati si pasionati, alaturi de care sa dezvoltam un proiect durabil, bazat pe respect, colaborare si progres constant. Caut doar parteneri maturi. Toate costurile legate de comunitate și hosturi vor fi acoperite de mine. Pentru mai multe detalii, contactati-ma prin mesaj privat. Daca sunteti interesati, putem continua discutia pe Discord sau WhatsApp. Mai cauti?
Recommended Posts