CrisTany Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Salut , as vrea sa stiu cum se poate ca un jucator sa poate sa ai aiba cate masini vrea pe server , deci sa nu fie o limita sa poate sa detina nelimitate , astept niste raspunsuri , multumesc.
xxSPEEDYxx Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 1.Nu stim ce system de masini personale folosesti2.Uite un raspuns aici:http://www.sa-mp.ro/forum/index.php/topic,5356.0.html Fara reclama in semnatura!
CrisTany Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 nu am gasit un raspuns la linkul cautat :sad: Ma poate ajuta altcineva ?
CrisTany Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 eu ma refer sa poate un Jucator sa aiba cate masini personalea vrea ( NU mam referit la un infinit)
gabbii Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 este greu sa faci masini nelimitate personale, pentru ca la fiecare masina tre sa faci comanda pt a incuia masina... de ex :/v lock, /v lock 1, /v lock 2, /v lock 3 etc....
hopingsteam Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Intreb aici: Cum pot avea mai multe pickup'uri, nu maxima de 100 ? Pentru ca am 91, si mai am de adaugat ATM'uri si altele ....
heker Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Intreb aici: Cum pot avea mai multe pickup'uri, nu maxima de 100 ? Pentru ca am 91, si mai am de adaugat ATM'uri si altele ....Da, dar mai recomandat este sa folosesti streamer http://www.sa-mp.ro/forum/index.php/topic,7004.0.html
xxSPEEDYxx Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 este greu sa faci masini nelimitate personale, pentru ca la fiecare masina tre sa faci comanda pt a incuia masina... de ex :/v lock, /v lock 1, /v lock 2, /v lock 3 etc....nu se poate sa faci masini nelimitate!!!pt ca:stuntman-=!! link=topic=12693.msg77138#msg77138 date=1307990624]Limita SA:MP-ului este de 2000 de vehicule.si daca este sa le faci trebuie sa ai cunostiinte bune in DINI,Y_INI, sau orice system de salvarea datelor in SAMP + ca de fiecare data daca un player iese de pe sv si detine o masina personala, trebuie sa pui DestroyVehicle(ceva de genu)...ca sa ii distruga si salveze masina pers...ca sa nu se tot puna masini pana ajung la 2000...P.S - nu stiu daca am explicat bn dar noh am incercat:)) Fara reclama in semnatura!
CrisTany Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 ok atuncia , am inteles ,dar atuncia cum fac sa poate sa aiba mai multe masini , 6 de preferat, Modific doar comanda /v lock ? sau trebuie sa mai modific si altundeva? de ex la /stats sa apara ID_ul vehiculului ... etcAstept raspuns, Multumesc
xxSPEEDYxx Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 ok atuncia , am inteles ,dar atuncia cum fac sa poate sa aiba mai multe masini , 6 de preferat, Modific doar comanda /v lock ? sau trebuie sa mai modific si altundeva? de ex la /stats sa apara ID_ul vehiculului ... etcAstept raspuns, Multumescomule de unde sa stiu ce system de masini pers folosesti??? Fara reclama in semnatura!
xxSPEEDYxx Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 pai atunci va spun ce system folosesc , dar intrebarea e cum:)mda vad ce noob esti...scz de expresiefiecare system de masini pers tre sa contina ceva ca MAX_CARS_PER_PLAYER sau ceva...si noi de unde sa stim daca are sau nu daca nui dai nume ce system folosesti????? Fara reclama in semnatura!
CrisTany Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Daca nam mai facut asa ceva pana acuma inseamna ca sunt noob ? ... mai lasama
Question
CrisTany
Salut , as vrea sa stiu cum se poate ca un jucator sa poate sa ai aiba cate masini vrea pe server , deci sa nu fie o limita sa poate sa detina nelimitate , astept niste raspunsuri , multumesc.
13 answers to this question
Recommended Posts