Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cum spune si titlul, asta ofer. Pentru contact: discord-> devicexpc

Portofoliu: urmeaza sa imi public site-ul de prezentare curand, dar pana atunci imi puteti vedea majoritatea proiectelor postate pe server-ul meu de discord: https://discord.gg/5PCStbcgsj

Va las mai jos niste imagini + videoclip de la un proiect finalizat astazi.

Online Store cu multiple functionalitati from scratch.

• Like 1
Posted

Da un edit si zi mai exact ce stii, ce framework-uri etc, ca asa poate omu vrea ceva in React si nu esti ce cauta el(e doar un exemplu, poate stii React).

asgood.ro

Posted
1 hour ago, ASGOOD said:

Da un edit si zi mai exact ce stii, ce framework-uri etc, ca asa poate omu vrea ceva in React si nu esti ce cauta el(e doar un exemplu, poate stii React).

pai tocmai de asta am pus in titlu "FULL STACK WEB DEVELOPER" pentru ca stiu sa lucrez pe toate framework-urile, si da, stiu si react. Zilele astea am inceput un proiect in react, mai exact o platforma in stil OLX.

Posted (edited)
On 6/10/2025 at 12:24 PM, device21 said:

pai tocmai de asta am pus in titlu "FULL STACK WEB DEVELOPER" pentru ca stiu sa lucrez pe toate framework-urile, si da, stiu si react. Zilele astea am inceput un proiect in react, mai exact o platforma in stil OLX.

salut, bănuiesc că ai experiență prea mare pentru acest forum, până la urma urmei, 10 ani sunt 10 ani... dar totuși, "experiența" ta nu te-a învățat faptul că un full-stack developer este un developer care are cunoștințele necesare pentru a realiza singur un proiect cap-coadă (adică front-end [interacțiunea cu utilizatorul] și back-end [partea de server]).

întrebarea mea este următoarea, dacă tot ai o experiență așa de mare cum susții tu, de ce nu lucrezi la o companie și preferi în schimb să oferi servicii pe un forum dedicat unui joc mort? 😂
ceea ce ai prezentat tu este întradevăr un proiect, dar nu consider că aia se numește finalizat, pur și simplu un template admin dashboard type shit și niște interogări la o bază de date nu cred că inspiră experiența asta.... mi se pare imposibil să știi să lucrezi pe toate framework-urile..... oricâți ani de experiență ai în spate...
succes dacă chiar e adevărat ceea ce zici tu, deși nu cred!

edit: am aruncat un ochi pe acel server de discord, unde apare un "portofoliu", ce am văzut este fix ceea ce am văzut aici și, în plus aș zice... același template folosit pentru alt proiect, banal, simplu, niște butoane... și cam atât... cei zece ani nu și-au făcut aparența încă.......

Edited by consty
  • Like 1
Posted (edited)
21 hours ago, consty said:

salut, bănuiesc că ai experiență prea mare pentru acest forum, până la urma urmei, 10 ani sunt 10 ani... dar totuși, "experiența" ta nu te-a învățat faptul că un full-stack developer este un developer care are cunoștințele necesare pentru a realiza singur un proiect cap-coadă (adică front-end [interacțiunea cu utilizatorul] și back-end [partea de server]).

întrebarea mea este următoarea, dacă tot ai o experiență așa de mare cum susții tu, de ce nu lucrezi la o companie și preferi în schimb să oferi servicii pe un forum dedicat unui joc mort? 😂
ceea ce ai prezentat tu este întradevăr un proiect, dar nu consider că aia se numește finalizat, pur și simplu un template admin dashboard type shit și niște interogări la o bază de date nu cred că inspiră experiența asta.... mi se pare imposibil să știi să lucrezi pe toate framework-urile..... oricâți ani de experiență ai în spate...
succes dacă chiar e adevărat ceea ce zici tu, deși nu cred!

edit: am aruncat un ochi pe acel server de discord, unde apare un "portofoliu", ce am văzut este fix ceea ce am văzut aici și, în plus aș zice... același template folosit pentru alt proiect, banal, simplu, niște butoane... și cam atât... cei zece ani nu și-au făcut aparența încă.......

Salut, pentru a te lamuri, nu m-am angajat la o companie din cauza faptului ca am facut scoala de pompieri si m-am angajat ca pompier la Constanta (iubesc meseria asta), si ce am facut cu partea de web a fost pura pasiune, nu m-am dat in vant sa lucrez pentru ceva companii pentru ca am preferat sa-mi petrec timpul relaxandu-ma. Ce ai vazut pe discord, este o nimica toata, am multe proiecte finalizate in diferite framework-uri, laravel, react cu next js etc.. Nu am avut timp sa le public pe site-ul meu de prezentare/discord, pentru ca a venit vremea sezonului estival si sunt foarte aglomerat cu interventiile, dar in curand o sa le postez, am si specificat acest detaliu in topic. Si chestia pe care ai spus-o: "de ce iti postezi serviciile pe un forum de sa-mp atat de invechit", nu o vad relevanta. Pana la urma fiecare isi face reclama cum poate, si repet, e strict pasiune. Daca iese ceva, bine, daca nu, sanatate, ca in rest ma descurc.

Edit: revenind la ce ai spus legat de proiectul cu magazinul online, nu este nici un template luat de pe net, este complet facut de mine, doar ca am folosit bootstrap pentru partea de front end.

Edited by device21
Posted (edited)

+ portofoliu
Whatsapp style chat online in react, cu urmatoarele sisteme.

Cand te inregistrezi ti se insuseste un cod de prieten (in stil steam), prin care un utilizator te poate adauga la prieteni.
Chat, mesaje in timp real cu pusher, nume, avatar.
Pagina de profil unde iti poti adauga avatar, schimba numele, gasi codul unic de prieten (prin care te poate adauga cineva in lista de prieteni).

image.png?ex=684ddd3f&is=684c8bbf&hm=ef8
image.png?ex=684dc6f6&is=684c7576&hm=c0bimage.png?ex=684ddcdf&is=684c8b5f&hm=0dfimage.png?ex=684dc719&is=684c7599&hm=ec1

Edited by device21
Posted

+ portofoliu
Platforma autoturisme online, in stil autovit/olx
react+next.js si ca parte de design shadn ui
proiectul nu este finalizat total, urmeaza sa fac restul paginilor, cum ar fi adaugarea unui vehicul nou pe site, sa trimita requestul in pending la pagina de admin pentru validare, functia de search autovehicule, filtrare, listarea autovehiculelor pe categorii, login/register prin diferite platforme, google mail, facebook, eventual si o landing page pentru prezentare, etc.

image.thumb.png.407459560cc59cdde2cab0a72fc2887c.png

Posted (edited)

ma, cand zici experienta 10 ani, tu cumva incluzi perioada in care ai inceput. problema este ca nu tii cont de volumul de munca. daca esti pompier si lucrezi in afara programului, hai sa presupunem ca lucrezi 2 ore in timpul sapt. si 4 ore in weekend. deci pe 10 ani ai 6,720 ore de munca. cineva care a lucrat 8 ore pe zi in timpul sapt, timp de 10 ani, are 19,200 ore.

iar pe langa asta, iti supra-estimezi abilitatile. faptul ca ai facut un proiect intr-o tehnologie, pe care l-ai testat local sau in conditii foarte optime (doar tu sau eventual cu niste prieteni) nu inseamna ca stii cu adevarat un framework.

plus ca niciodata nu ai lansat ceva in productie, unde apar probleme cu adevarat, pare ca tot ce ai facut a fost local. 
uite, pentru chat-ul ala de WhatsApp, iti dau niste exemple cu probleme care pot aparea cu adevarat:

- gestioneaza cazul in care 2 utilizatori au 1,000,000 mesaje de diferite marimi.

- mentine un nivel de raspuns mic cand 10,000 de persoane isi scriu in acelasi timp, constant pe o durata de 10 min.

- implementeaza posibilitatea de a trimite poze si videoclipuri intre utilizatori:

- cum gestionezi stocarea?

- cum gestionezi faptul ca unele poze / video-uri sunt prea mari?

- cum afisezi rapid poze care pot avea si 200mb?

- cum afisezi rapid un video care poate avea cativa gb?

- cum te asiguri ca pozele/video-urile nu sunt accesate de alte persoane neautorizate?

- cum gestionezi problemele de internet sau erorile?

- cum monitorizezi aplicatia?

- de unde stii cand utilizatorul are o problema, dar el nu te contacteaza in legatura cu problema?

uite astea sunt niste lucruri care pot aparea in productie, la care sunt 100% sigur ca nu le-ai luat in considerare.

EDIT: sa stii ca daca in portofoliu ai mesaje de genul "de pl sa ma iei", nu pari prea serios. daca ai vorbi asa si la munca, ce parere ar avea unii despre tine?

Edited by segmentationfault
Posted (edited)
On 6/19/2025 at 3:08 AM, segmentationfault said:

ma, cand zici experienta 10 ani, tu cumva incluzi perioada in care ai inceput. problema este ca nu tii cont de volumul de munca. daca esti pompier si lucrezi in afara programului, hai sa presupunem ca lucrezi 2 ore in timpul sapt. si 4 ore in weekend. deci pe 10 ani ai 6,720 ore de munca. cineva care a lucrat 8 ore pe zi in timpul sapt, timp de 10 ani, are 19,200 ore.

iar pe langa asta, iti supra-estimezi abilitatile. faptul ca ai facut un proiect intr-o tehnologie, pe care l-ai testat local sau in conditii foarte optime (doar tu sau eventual cu niste prieteni) nu inseamna ca stii cu adevarat un framework.

plus ca niciodata nu ai lansat ceva in productie, unde apar probleme cu adevarat, pare ca tot ce ai facut a fost local. 
uite, pentru chat-ul ala de WhatsApp, iti dau niste exemple cu probleme care pot aparea cu adevarat:

- gestioneaza cazul in care 2 utilizatori au 1,000,000 mesaje de diferite marimi.

- mentine un nivel de raspuns mic cand 10,000 de persoane isi scriu in acelasi timp, constant pe o durata de 10 min.

- implementeaza posibilitatea de a trimite poze si videoclipuri intre utilizatori:

- cum gestionezi stocarea?

- cum gestionezi faptul ca unele poze / video-uri sunt prea mari?

- cum afisezi rapid poze care pot avea si 200mb?

- cum afisezi rapid un video care poate avea cativa gb?

- cum te asiguri ca pozele/video-urile nu sunt accesate de alte persoane neautorizate?

- cum gestionezi problemele de internet sau erorile?

- cum monitorizezi aplicatia?

- de unde stii cand utilizatorul are o problema, dar el nu te contacteaza in legatura cu problema?

uite astea sunt niste lucruri care pot aparea in productie, la care sunt 100% sigur ca nu le-ai luat in considerare.

EDIT: sa stii ca daca in portofoliu ai mesaje de genul "de pl sa ma iei", nu pari prea serios. daca ai vorbi asa si la munca, ce parere ar avea unii despre tine?

Corect, ai dreptate total cu ce ai spus, si experienta pe care am specificat-o este strict locala/vercel, poate testata cu 2-3 oameni, si nu te contrazic. Insa am invatat in decursul timpului sa gestionez anumite situatii care pot aparea. In orice caz, la o aplicatie in stil instagram, whatsapp nu poti lucra doar un singur om pentru a reusi sa dai de cap N problemelor care pot aparea, si gestiona situatia. Cum am zis, am invatat treaba asta din pasiune, liniste, etc. Si legat de "cuvintele vulgare" atasate in imaginile postate, am gresit, dar pana la urma e un forum de sa-mp si iti dai seama ca intr-un portofoliu personal, adecvat nu vor exista asemenea prezentari. Iti multumesc pentru mesaj si pentru feedback-ul oferit, o sa iau in considerare mai multe chestii utile pe care mi le-ai spus. Sunt intr-o continua dezvoltare, si apreciez fiecare parere pentru a ma dezovolta personal.

+ Portofoliu
instagram type project react, next.js & supabase

cuprinde urmatoarele sisteme:
- sistem de postari
- sistem de like-uri
- sistem notificari
- login/register cu next auth
- pagina de profil, editare, avatare/postari in cloud
- sistem de search

pentru a finaliza proiectul, mai necesita sa contruiesc pagina de mesaje, sistemul de mesaje il voi face cu pusher pentru actualizare fara refresh, sistemul de comentarii, etc. Probabil voi adauga si sistem de reels, diferite roluri pentru useri.

image.thumb.png.a356885bff014eb5aa5a29d5b538cb9f.pngimage.png.2aba49d65086808d4ddeda1db4629d70.pngimage.png.2ee08e04d037bb040b197866ec065a7c.pngimage.png.a45972697d642b1c3a5a78e5d65a349b.pngimage.png.bf8f13849fad372df9137ed0314d79c4.pngimage.thumb.png.b9dd784868ce04e0ded260a9b9e595c4.pngimage.png.f122de4ff62dc38c811c77da1bfa7663.pngimage.png.625fba17bdda07a4ed9256b215dd8720.pngimage.png.09b3a9fdeacd653d48cea7c47d1938e6.png

Edited by device21
Posted (edited)

salutare, prima data te-am luat urat, dar am decis sa modific mesajul si sa iti spun ce am observat personal.

1. un template ieftin de pe net, care nu are nicio legatura cu un magazin pentru masini.  
2. mesajele de la anunturi par facute cu chatgpt si nu inteleg unde este experienta de 10 ani, daca folosesti chatgpt in loc de lorem ipsum.  
3. cu o experienta de peste 10 ani, nu ai avut timp sa inveti HTML/CSS si sa faci singur interfata, fara Bootstrap sau alte framework-uri?  
4. din toate forumurile de freelancing, de ce pe sa-mp.ro te promovezi?  
5. cum este posibil sa spui ca stii orice framework? nu e tocmai posibil, de exemplu, daca acum iti cer sa-mi faci ceva in codeigniter sau laravel, iar tu lucrezi doar in Next.js. esti genul care munceste cu docs in browser?  

in concluzie, cei 10 ani de experienta nu se vad deloc, si eu unul nu te recomand, pentru ca nu ai demonstrat nimic altceva decat un furt de template de admin panel, care ar trebui sa fie un magazin pentru dealeri auto.  

daca intri pe site-uri originale precum:  

https://www.rateautosh.ro/parc-auto/skoda-fabia-1-0tsi-115cp-rate-fixe-avans-zero-finantare-online/  
https://leasingautomobile.ro/  
https://plus-auto.ro/  

vei vedea diferenta clara intre un magazin de dealeri auto si site-ul tau

Edited by 27mario
o dau si eu mai frumos zic ...
  • 3 months later...
Posted
On 6/7/2025 at 9:10 PM, device21 said:

Cum spune si titlul, asta ofer. Pentru contact: discord-> devicexpc

Portofoliu: urmeaza sa imi public site-ul de prezentare curand, dar pana atunci imi puteti vedea majoritatea proiectelor postate pe server-ul meu de discord: https://discord.gg/5PCStbcgsj

Va las mai jos niste imagini + videoclip de la un proiect finalizat astazi.

Online Store cu multiple functionalitati from scratch.

this one is basic rău, ai putea implementa mai mult când vine vorba de tematica site-ului.

On 6/17/2025 at 10:30 PM, device21 said:

+ portofoliu
Platforma autoturisme online, in stil autovit/olx
react+next.js si ca parte de design shadn ui
proiectul nu este finalizat total, urmeaza sa fac restul paginilor, cum ar fi adaugarea unui vehicul nou pe site, sa trimita requestul in pending la pagina de admin pentru validare, functia de search autovehicule, filtrare, listarea autovehiculelor pe categorii, login/register prin diferite platforme, google mail, facebook, eventual si o landing page pentru prezentare, etc.

image.thumb.png.407459560cc59cdde2cab0a72fc2887c.png

image.thumb.png.e8c2bd47f79b34291170be3d6b7e205f.png

nu ți se pare că seamănă ui-urile între ele?