mario309 Posted December 12, 2024 Report Posted December 12, 2024 (edited) Quote Vand cel mai muncit panel al meu, este bine securizat, este optimizat, este simplist si nu are chestii inutile sa l incarce degeaba, cine doreste acest user control panel => mesaj in pm. Edited December 15, 2024 by mario309 no yeat Quote
mario309 Posted December 16, 2024 Author Report Posted December 16, 2024 De ce sa cumparati acest UCP de la mine ? Ei bine ofer actualizari mai mereu deoarece e ca un hobby pentru mine, clienti vor primi gratuit actualizari de front-end ( interfata ) si back end ( codul optimizat si securizat ) pe care le ofer eu cand am timp liber si compatibilitate gratuita cu baza voastra de date. Quote
segmentationfault Posted December 16, 2024 Report Posted December 16, 2024 On 12/12/2024 at 10:12 PM, mario309 said: este bine securizat, este optimizat de unde știi? - ai făcut unit tests și end-to-end testing încât să ai o garanție de stabilitate? - ai făcut stress testing cu câteva zeci de mii de request-uri pe mai multe părți ale aplicației să fii așa sigur că este optimizat? - ai plătit pe cineva printr-un bug bounty program care să-ți verifice securitatea? dacă răspunsul la măcar una din întrebări este nu, atunci nu ai nici o garanție că ce ai spus tu este real. faptul că ai testat tu așa și ai încredere în ce ai făcut, realist vorbind, nu înseamnă că este optimizat / securizat. 1 Quote
mario309 Posted December 16, 2024 Author Report Posted December 16, 2024 Salutare - ai făcut unit tests și end-to-end testing încât să ai o garanție de stabilitate? : da, am facut test unitare end to end atat de bine incat sa ma asigur ca ucp ul functioneaza cum ar trebui - ai făcut stress testing cu câteva zeci de mii de request-uri pe mai multe părți ale aplicației să fii așa sigur că este optimizat? pentru ce scop mi ar trebui zeci de mii de requesturi cand pe un ucp pentru un joc atat de mort nu vor exista nici 50 de requesturi cu 1000/1000 on ???????? totusi daca nu vorbesti din necunostinta de cauza ai putea sa mi dai niste sfaturi in pm ca sunt creativ si ascult si parerile altora - ai plătit pe cineva printr-un bug bounty program care să-ți verifice securitatea?: la o aplicatie atat de simpla ce contorizeaza niste conturi in baza de date si am 6 loopuri in total pentru ce mi ar trebui asa ceva ? riscurile sunt zero vorbind de asa ceva poate daca era ceva mai complex da... am avut grija sa evit problemele mari cum ar fi xss la inserari pentru a evita o mare oare care problema, insa cum ti am zis si mai sus daca ai sugestii sau alte puncte de vulnerabilitate posibile existente ai putea sa mi spui in privat si promit sa le rezolv, zi frumoasa in continuare. Quote
segmentationfault Posted December 16, 2024 Report Posted December 16, 2024 1 hour ago, mario309 said: - ai făcut unit tests și end-to-end testing încât să ai o garanție de stabilitate? : da, am facut test unitare end to end atat de bine incat sa ma asigur ca ucp ul functioneaza cum ar trebui Pune un raport cu suita de teste și cât la % acoperă din toată aplicația (https://laravel.com/docs/11.x/testing#reporting-test-coverage). Nu ca să-mi demonstrezi mie ceva, ci ca să vadă cei care vor să cumpere că e cu adevărat testat și stabil. 1 hour ago, mario309 said: - ai făcut stress testing cu câteva zeci de mii de request-uri pe mai multe părți ale aplicației să fii așa sigur că este optimizat? pentru ce scop mi ar trebui zeci de mii de requesturi cand pe un ucp pentru un joc atat de mort nu vor exista nici 50 de requesturi cu 1000/1000 on ???????? totusi daca nu vorbesti din necunostinta de cauza ai putea sa mi dai niste sfaturi in pm ca sunt creativ si ascult si parerile altora să testezi stresul la care rezistă o aplicație / module din aplicație nu este să verifici dacă rezistă în condiții extreme neapărat, ci mai degrabă să vezi, statistic, unde există zone unde nu este optimizat corespunzător. => tu ai zis că este optimizat, prove it. 1 hour ago, mario309 said: - ai plătit pe cineva printr-un bug bounty program care să-ți verifice securitatea?: la o aplicatie atat de simpla ce contorizeaza niste conturi in baza de date si am 6 loopuri in total pentru ce mi ar trebui asa ceva ? riscurile sunt zero vorbind de asa ceva poate daca era ceva mai complex da... am avut grija sa evit problemele mari cum ar fi xss la inserari pentru a evita o mare oare care problema, insa cum ti am zis si mai sus daca ai sugestii sau alte puncte de vulnerabilitate posibile existente ai putea sa mi spui in privat si promit sa le rezolv, zi frumoasa in continuare. păi tu ai spus că este "bine securizat", pe baza a ce? că te-ai uitat tu la niște tutoriale de Security și ai implementat tu acolo unde ai crezut tu de cuviință? asta nu înseamnă că este "bine securizat" Înseamnă că tu crezi că este securizat (pe baza cunoștințelor tale). știi când îți dai seama când ceva este securizat? când cineva care lucrează în cybersecurity începe să îți testeze securitatea (fie el plătit sau rău intenționat). -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- eu acum înțeleg că sunteți copiii și astea sunt niște mizerii de proiecte, la care nimeni nu se așteaptă să fie făcute ca la carte. Însă, vă creați falsa impresia că știți unele lucruri, când de fapt, nu le știți. 1 Quote
mario309 Posted December 16, 2024 Author Report Posted December 16, 2024 2 hours ago, segmentationfault said: Pune un raport cu suita de teste și cât la % acoperă din toată aplicația (https://laravel.com/docs/11.x/testing#reporting-test-coverage). Nu ca să-mi demonstrezi mie ceva, ci ca să vadă cei care vor să cumpere că e cu adevărat testat și stabil. să testezi stresul la care rezistă o aplicație / module din aplicație nu este să verifici dacă rezistă în condiții extreme neapărat, ci mai degrabă să vezi, statistic, unde există zone unde nu este optimizat corespunzător. => tu ai zis că este optimizat, prove it. păi tu ai spus că este "bine securizat", pe baza a ce? că te-ai uitat tu la niște tutoriale de Security și ai implementat tu acolo unde ai crezut tu de cuviință? asta nu înseamnă că este "bine securizat" Înseamnă că tu crezi că este securizat (pe baza cunoștințelor tale). știi când îți dai seama când ceva este securizat? când cineva care lucrează în cybersecurity începe să îți testeze securitatea (fie el plătit sau rău intenționat). -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- eu acum înțeleg că sunteți copiii și astea sunt niște mizerii de proiecte, la care nimeni nu se așteaptă să fie făcute ca la carte. Însă, vă creați falsa impresia că știți unele lucruri, când de fapt, nu le știți. 1. sa mp ul e limitat si nu are nevoie de informatii despre produsul respectiv ca nu este vreo firma care sa ceara explicatii despre ce si cum si alte prostii. 2. clientul vede produsul imi ofera suma de 30 de euro, i urc produsul pe website si ne strangem mana si nu mai vorbim decat la viitoare updateuri / probleme de rezolvat. 3. optimizarea si securitate sunt mai mult termeni de marketing deoarece la o chestie atat de simpla ce nu are nimic wow ca sa poata sa fie vulnerabila nu stiu la ce alte lucruri te ai putea referi insa ti am mai spus ca daca tu stii ceva si eu nu stiu imi poti zice si ma voi interesa si se rezolva si nici un copil nu cred ca poate sa faca un panel de la 0 ce sa si respecte arhitectura laravel prin modele si coding pe controllere insa daca ma insel scuza ma pe mine desi nu cred asta deloc, zi buna in continuare. Quote
segmentationfault Posted December 17, 2024 Report Posted December 17, 2024 (edited) 17 hours ago, mario309 said: 1. sa mp ul e limitat si nu are nevoie de informatii despre produsul respectiv ca nu este vreo firma care sa ceara explicatii despre ce si cum si alte prostii. 2. clientul vede produsul imi ofera suma de 30 de euro, i urc produsul pe website si ne strangem mana si nu mai vorbim decat la viitoare updateuri / probleme de rezolvat. 3. optimizarea si securitate sunt mai mult termeni de marketing deoarece la o chestie atat de simpla ce nu are nimic wow ca sa poata sa fie vulnerabila nu stiu la ce alte lucruri te ai putea referi insa ti am mai spus ca daca tu stii ceva si eu nu stiu imi poti zice si ma voi interesa si se rezolva si nici un copil nu cred ca poate sa faca un panel de la 0 ce sa si respecte arhitectura laravel prin modele si coding pe controllere insa daca ma insel scuza ma pe mine desi nu cred asta deloc, zi buna in continuare. 1. păi tu ai făcut un dashboard în Laravel, ce treabă are cu SA-MP? Este strict web. Că te conectezi tu la o bază de date shared de un server de sa-mp, partea a 2-a. Dar produsul tău este unul WEB. 2. - 3. termeni de marketing? compania la care lucrez au băgat doar pentru o rundă de testare a securității în jur de 200k $, e doar marketing boss . optimizare este pentru marketing? vezi că emag era un site pârlit în ceva php cu e-commerce și au băgat câteva milioane de euro să îi facă tranziția pe o arhitectură de microservicii ca să nu mai crape când e traficul mare , marketing. deci securitate pentru tine înseamnă SQL Injection și XSS? bun boss, l-ai securizat, ești tare :))) vezi că și WordPress dacă te uiți prin codul lor sursă, același lucru l-au făcut. ghici câte vulnerabilități au fost găsite "nici un copil nu cred ca poate sa faca un panel de la 0" vezi că n-ai facut chiar de la 0, folosești un framework care îți simplifică munca. dacă te referi că nu te-ai inspirat sau nu te-a ajutat nimeni, lucruri de genul făceam la 14. și mulți din anturajul meu la acea vârstă (tot sampiști) știau să facă lucruri de genul fără să folosească un framework. ------------------------------------------------------------------------------------------------- deci rezumat: ți-am zis să dovedești acei termeni (optimizat, bine securizat). ai dat-o la întors că stai dom'le, că e sa-mp, că e panel de 30 de euro. ca un samsar care spune că nu bate, nu troncăne și când începi să găsești probleme, stai dom'le că ... [x motive]. nu o lua personal, n-am nimic cu tine, chiar nu-mi pasă de ce ai făcut tu, doar îmi iau trigger când văd că spuneți niște lucruri pe care nu le înțelegeți și nu le puteți demonstra. Edited December 17, 2024 by segmentationfault Quote
mario309 Posted December 17, 2024 Author Report Posted December 17, 2024 8 hours ago, segmentationfault said: 1. păi tu ai făcut un dashboard în Laravel, ce treabă are cu SA-MP? Este strict web. Că te conectezi tu la o bază de date shared de un server de sa-mp, partea a 2-a. Dar produsul tău este unul WEB. 2. - 3. termeni de marketing? compania la care lucrez au băgat doar pentru o rundă de testare a securității în jur de 200k $, e doar marketing boss . optimizare este pentru marketing? vezi că emag era un site pârlit în ceva php cu e-commerce și au băgat câteva milioane de euro să îi facă tranziția pe o arhitectură de microservicii ca să nu mai crape când e traficul mare , marketing. deci securitate pentru tine înseamnă SQL Injection și XSS? bun boss, l-ai securizat, ești tare :))) vezi că și WordPress dacă te uiți prin codul lor sursă, același lucru l-au făcut. ghici câte vulnerabilități au fost găsite "nici un copil nu cred ca poate sa faca un panel de la 0" vezi că n-ai facut chiar de la 0, folosești un framework care îți simplifică munca. dacă te referi că nu te-ai inspirat sau nu te-a ajutat nimeni, lucruri de genul făceam la 14. și mulți din anturajul meu la acea vârstă (tot sampiști) știau să facă lucruri de genul fără să folosească un framework. ------------------------------------------------------------------------------------------------- deci rezumat: ți-am zis să dovedești acei termeni (optimizat, bine securizat). ai dat-o la întors că stai dom'le, că e sa-mp, că e panel de 30 de euro. ca un samsar care spune că nu bate, nu troncăne și când începi să găsești probleme, stai dom'le că ... [x motive]. nu o lua personal, n-am nimic cu tine, chiar nu-mi pasă de ce ai făcut tu, doar îmi iau trigger când văd că spuneți niște lucruri pe care nu le înțelegeți și nu le puteți demonstra. n ai inteles nimic din ce ti am spus, am zis foarte clar ca securitate si optimizare am pus textu ala doar ca marketing sa bata la ochii la useri sa mi cumpere produsu, chiar nu ma intereseaza ce ai facut tu, topicul asta e strict despre mine, nu ???? despre securitate am zis ca am fost atent la cele mai mari probleme nu stiu daca mai exista altele doar de alea 2 stiu si le am rezolvat, chiar nu ma intereseaza de worpress sau ca am facut o aplicatie in laravel ce mi usureaza treaba daca ai lucrat in laravel ar trebui sa stii ca e mult mai greu decat sa faci in php vanilla pisatu ala, laravel deja e o aplicatie securizata ce nu o spargi tu gigel de la sau tovarasi tai chiar ai timp mult de tot daca stai de capu meu doar sa scrii. Quote
segmentationfault Posted December 20, 2024 Report Posted December 20, 2024 On 12/17/2024 at 7:55 PM, mario309 said: n ai inteles nimic din ce ti am spus, am zis foarte clar ca securitate si optimizare am pus textu ala doar ca marketing sa bata la ochii la useri sa mi cumpere produsu, chiar nu ma intereseaza ce ai facut tu, topicul asta e strict despre mine, nu ???? despre securitate am zis ca am fost atent la cele mai mari probleme nu stiu daca mai exista altele doar de alea 2 stiu si le am rezolvat, chiar nu ma intereseaza de worpress sau ca am facut o aplicatie in laravel ce mi usureaza treaba daca ai lucrat in laravel ar trebui sa stii ca e mult mai greu decat sa faci in php vanilla pisatu ala, laravel deja e o aplicatie securizata ce nu o spargi tu gigel de la sau tovarasi tai chiar ai timp mult de tot daca stai de capu meu doar sa scrii. ... nu știu cine nu înțelege... eu sau tu care tocmai ai afirmat că minți în legătură cu unele lucruri doar pt marketing. are you serios :))? câți ani ai? așa de curiozitate. Quote
Recommended Posts