Airsofty Posted July 27, 2024 Posted July 27, 2024 (edited) Salutare tuturor! Am plăcerea să vă prezint eXtreme Stunt Cloud – un panel de administrare extrem de ușor de folosit, ideal pentru începători. Acest proiect a început acum o lună și jumătate, când am descoperit panelul lui Ghosty din copia XSS realizată acum câțiva ani. Atât eXtreme Stunt Cloud, cât și panelul lui Ghosty sunt, de fapt, remake-uri ale fostului eXtreme Stunt World. Am lucrat aproximativ o săptămână pentru a-l face să funcționeze corect. Multe fișiere PHP au fost rescrise și upgradate pentru a fi compatibile cu PHP 8. Multumiri lui GameR pentru sub-domeniul pe care mi l a oferit ! Să nu aud comentarii proaste despre panel! Este un edit destul de mișto. Pentru cei interesați de acest panel, vă rog să mă adăugați pe Discord: airsofty Edited October 16, 2024 by Airsofty
segmentationfault Posted July 27, 2024 Posted July 27, 2024 suntem în 2024 și comunitatea de sa-mp încă: - nu folosește un git pentru a își menține și stoca codul - folosește mizeria de php. - implementează niște design-uri de anul 2005 by some indian. 'Să nu aud comentarii proaste despre panel!' => fă comparație între panelul tău și https://dribbble.com/search/gaming-dashboard 1
Airsofty Posted July 27, 2024 Author Posted July 27, 2024 56 minutes ago, segmentationfault said: suntem în 2024 și comunitatea de sa-mp încă: - nu folosește un git pentru a își menține și stoca codul - folosește mizeria de php. - implementează niște design-uri de anul 2005 by some indian. 'Să nu aud comentarii proaste despre panel!' => fă comparație între panelul tău și https://dribbble.com/search/gaming-dashboard Este un simplu edit după un alt panel și, în plus, dacă majoritatea din această comunitate încă nu s-au adaptat la aceste standarde, este problema lor. Da, am făcut comparație între panelul meu și ceea ce mi-ai trimis tu; arată destul de bine toate acele exemple pe care le-am văzut. Având în vedere că SA-MP este un joc aproape mort, nu te poți aștepta acum la website-uri deluxe, ca să zic așa.
Recommended Posts