Jump to content

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Se vede ca nu ma prea pricep la stunt... dar mi-am bagat admin si unde pot afla comenzile de admin? am cautat prin GM gen comanda /kick sa vad ce functie are [pAdmin] sau gen dar nu gasesc nici /kick ii bagat printrùn fisier si nu stiu pe unde.... dar unde as putea gasi TOATE comenzile de admin?

Posted

Se vede ca nu ma prea pricep la stunt... dar mi-am bagat admin si unde pot afla comenzile de admin? am cautat prin GM gen comanda /kick sa vad ce functie are [pAdmin] sau gen dar nu gasesc nici /kick ii bagat printrùn fisier si nu stiu pe unde.... dar unde as putea gasi TOATE comenzile de admin?

INtri in server iti dai admin si scri /level1 level2 level3 level4 level5 si iti apar toate comenzile

• 3 weeks later...
Posted

o descriere la noua versiune?

[glow=black,2,300]V.0.5[/glow]

http://www.solidfiles.com/d/67129/

Am bagat < ZCMD >

Reparat niste Buguri

Speedometer in 3dText

Credits

Vampir_MD Scripter GM - Mapper

Storm -  Mapper

NeMeCry - Mapper

Zeex - Pentru ZCMD

Zh3r0 - Pentru Tabel de la CMDS care am luat idea de la dinsu

PS:Era pus la prima pagina

Edit:gata lam facut

Posted

sall all am o problema vampir daca poti sa ma ajuti fao te rog ===>  cand deschid srv intru pe el astept astept astept trece o ora si nu intra nimeni trece mai mult lafel 0 playeri nu pot intra nimeni dece ma poti ajuta te rog mult :|