Sancky Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 numa' panele scrise in php sunt pe sampu asta, e regula la noi in ro sau ce? js-ul ce are, ca-s atatea framework-uri tari front/back
segmentationfault Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 2 hours ago, Sancky said: numa' panele scrise in php sunt pe sampu asta, e regula la noi in ro sau ce? js-ul ce are, ca-s atatea framework-uri tari front/back fără să-l jignesc pe autor, deobicei cei care folosesc PHP ori sunt bătrâni și nu s-au adaptat noilor tehnologii, ori sunt începători și intră în PHP pentru că este atât de vechi că găsești n resurse și tutoriale pentru el. prin facultăți nici nu se specifică de limbajul ăsta.
HPQ123 Posted December 14, 2023 Author Posted December 14, 2023 3 hours ago, Sancky said: numa' panele scrise in php sunt pe sampu asta, e regula la noi in ro sau ce? js-ul ce are, ca-s atatea framework-uri tari front/back bro, acest panel l-am scris acum 2 ani =D.
HPQ123 Posted December 14, 2023 Author Posted December 14, 2023 (edited) 1 hour ago, segmentationfault said: fără să-l jignesc pe autor, deobicei cei care folosesc PHP ori sunt bătrâni și nu s-au adaptat noilor tehnologii, ori sunt începători și intră în PHP pentru că este atât de vechi că găsești n resurse și tutoriale pentru el. prin facultăți nici nu se specifică de limbajul ăsta. Cand l-am scris atunci era la moda php-ul, in momentul de fata nu mai am nici o treaba cu acest limbaj chiar in ultimii 2 ani invat reactjs Edited December 14, 2023 by HPQ123 1
ahmesito Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 9 hours ago, HPQ123 said: bro, acest panel l-am scris acum 2 ani =D. mna plm https://github.com/ionut1337/gamemode-lurk
HPQ123 Posted December 15, 2023 Author Posted December 15, 2023 9 hours ago, loaded 1337 said: mna plm Ma scuzi fara 4 luni
segmentationfault Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 (edited) adevarul este ca suntem o comunitate toxica + me included Edited December 15, 2023 by segmentationfault 1
Recommended Posts