Destroyed Posted August 1, 2023 Report Posted August 1, 2023 luam ca exemplu infernus, eu am 5 cp uri, as dori sa fac sa se spawneze pe rand masinilie in aclee cp uri, deoarece se pot spawna una peste alta, si nu vreau ceva de genu, gen cp 1 masina 1, cp 2 masina 2. Sper ca ati inteles ceva. Quote
mrrares19 Posted August 1, 2023 Report Posted August 1, 2023 pai si ce e asa greu creezi 5 vehicule in acele locuri Quote
Destroyed Posted August 1, 2023 Author Report Posted August 1, 2023 Eu nu vreau sa ramana acolo create, o sa incerc sa fac sa se despawneze masinile, si nu vreau sa se spawneze toate odata, gen cand dau /fvs imi apare dialog, cu inf, si apas pe el, sa o spawneze pe cp 1(exemplu) ,dupa dau iar /fvs iar inf si sa o spawneze pe cp 2, asta incerc sa fac si nu stiu cum. Quote
Destroyed Posted August 1, 2023 Author Report Posted August 1, 2023 30 minutes ago, mrrares19 said: pai si ce e asa greu creezi 5 vehicule in acele locuri Eu nu vreau sa ramana acolo create, o sa incerc sa fac sa se despawneze masinile, si nu vreau sa se spawneze toate odata, gen cand dau /fvs imi apare dialog, cu inf, si apas pe el, sa o spawneze pe cp 1(exemplu) ,dupa dau iar /fvs iar inf si sa o spawneze pe cp 2, asta incerc sa fac si nu stiu cum, am cautat pe yt, google dar nueste asa ceva, si de asta am zis sa cer ajutorul aici. Quote
Hackeru Suprem Posted September 25, 2023 Report Posted September 25, 2023 Trebuie sa ai coordonatele de la cp-urile de zici tu, și înlocuiești în comanda Quote
Recommended Posts