ZeCo Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 (edited) Salut, sunt ZeCo, detinatorul Comunitatii Blazed Romania (fostul BLOWN ROMANIA). Poate multi dintre voi ati auzit de acceasta comunitate. In ultimi ani nu am mai avut timp sa ma ocup de domeniul GAMING. Dar astazi m-am gandit la ideea de a aduce comunitatea inapoi la nivelul care a fost. Comunitatea vreau sa fie de SA:MP, CS 1.6 si CS:GO. De ce postez asta aici? Am nevoie de o echipa. O echipa care chiar ar dori sa contribuie la accest proiect. Daca cineva este interesat de a participa, va astept cu un mesaj in privat. (Web Designer, Scripter, Administrator (18+)). As avea nevoie de un GameMode destul de stabil si cat mai clasic, nu pot spune si unic deoarece in SA:MP nu prea exista ceva unic. Eu nu am timul necesar pentru scripting. Mentionez ca nu este nevoie de absolut nici o investitie. --- Edited July 19, 2023 by ZeCo
Flaviushz Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 (edited) Edited October 29, 2023 by Flaviushz Doamne ajuta!
pokerface Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 (edited) Este greu să te aștepți ca cineva să îți răspundă astăzi cu bune intenții, mai ales dacă este vorba despre o colaborare și nu implică munca pentru bani Edited July 20, 2023 by pokerface
ZeCo Posted July 21, 2023 Author Posted July 21, 2023 22 hours ago, pokerface said: Este greu să te aștepți ca cineva să îți răspundă astăzi cu bune intenții, mai ales dacă este vorba despre o colaborare și nu implică munca pentru bani Vor exista si salariile. Stiu ca in ziua de astazi nu isi pierde nimeni timpul aiurea fara sa fie platit.
ZeCo Posted July 21, 2023 Author Posted July 21, 2023 23 hours ago, Flaviushz said: ce ture da cu el voia sa arate ca n are bug sau ceva Ce legatura ar avea cu accest topic?
json Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 On 7/19/2023 at 7:45 PM, ZeCo said: Salut, sunt ZeCo, detinatorul Comunitatii Blazed Romania (fostul BLOWN ROMANIA). Poate multi dintre voi ati auzit de acceasta comunitate. In ultimi ani nu am mai avut timp sa ma ocup de domeniul GAMING. Dar astazi m-am gandit la ideea de a aduce comunitatea inapoi la nivelul care a fost. Comunitatea vreau sa fie de SA:MP, CS 1.6 si CS:GO. De ce postez asta aici? Am nevoie de o echipa. O echipa care chiar ar dori sa contribuie la accest proiect. Daca cineva este interesat de a participa, va astept cu un mesaj in privat. (Web Designer, Scripter, Administrator (18+)). As avea nevoie de un GameMode destul de stabil si cat mai clasic, nu pot spune si unic deoarece in SA:MP nu prea exista ceva unic. Eu nu am timul necesar pentru scripting. Mentionez ca nu este nevoie de absolut nici o investitie. --- Deja imi vine sa vomit numai cand vad textdrawurile alea asa naspa, da sa ma mai si joc :)))
ZeCo Posted July 21, 2023 Author Posted July 21, 2023 44 minutes ago, json said: Deja imi vine sa vomit numai cand vad textdrawurile alea asa naspa, da sa ma mai si joc :))) Acela este server-ul vechi.
json Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 1 hour ago, ZeCo said: Acela este server-ul vechi. Un video ceva cu serverul "nou" nu ai?
ZeCo Posted July 21, 2023 Author Posted July 21, 2023 7 minutes ago, json said: Un video ceva cu serverul "nou" nu ai? Citeste te rog descrierea..
qSorin_ Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 14 hours ago, danuts said: dai manzu daca vin scripter? Pai manzu stie mai bine script decat tine
Recommended Posts