Sancky Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 (edited) Pret: 60e Discord: Sancky#3199 Edited May 15, 2023 by Sancky 2 1
Vallentiin Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 Bro e forta n am mai vazut asa ceva pana acum, tot sa vezi sisteme de genu pe forumuri, continua tot asa
Sancky Posted May 16, 2023 Author Posted May 16, 2023 11 hours ago, HPQ123 said: Prețul e destul de bun logik, pt cine isi permite
n0dEv Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 +1 misto rau de tot nici eu nu stiu sa fac d-ala (acm sa vina unu "Da cine te a intrebat" copii aia care cer lapte de la mama )
Sancky Posted May 17, 2023 Author Posted May 17, 2023 disponibil, ofer ajutor la implementare sau implementez chiar eu gratuit.
DanielSy Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 frumos, chiar n am ce sa zic. in romania n am vazut asa ceva in 9 ani de cand cunosc sa-mp-ul rusesc da si romanesc. Spor la vanddut!
segmentationfault Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 20 hours ago, DanielSy said: frumos, chiar n am ce sa zic. in romania n am vazut asa ceva in 9 ani de cand cunosc sa-mp-ul rusesc da si romanesc. Spor la vanddut! adevărul este că în România golf-ul este un sport pe care îl vedem în filmele americane mai mult și probabil chiar dacă s-ar implementa și pe alte servere, lumea nu ar fi așa interesată de feature-ul ăsta. raportat la munca depusă și la hype-ul jucătorilor, nu merită. asta a fost doar o explicație, nu are scopul de a îi pune bețe în roate autorului. personal cred că ar merge mai bine un sistem de fotbal, doar că nu știu în ce măsura ColAndreas funcționează pe un model de tip Ped și cât de accurate este când jucătorul este în mișcare. oricum, congrats. 1
Waller. Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Voi chiar n aveti ce face, va certati pe forum-ul asta de mai bine de o luna. A devenit deja plictisitor sincer, mai bine va certati in privat, doar faceti off topic aiurea..
Recommended Posts