CiprianRIN Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 Cand folosesc comanda /fveh, mi se spawneaza doar prima masina, care ar putea fi problema? Comanda: https://pastebin.com/DqFLdGJc
0 shane Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Salut @CiprianRIN, Ai in vedere cateva detalii: Incarci datele din baza de 2 ori, odata prin functia LoadFactionVehicle, si odata in comanda /fveh. Odata ce le-ai incarcat prin LoadFactionVehicle, si ai alocat datele in variabile, nu mai e nevoie sa le incarci iar, in comanda /fveh, ci pur si simplu folosesti datele deja incarcate cu LoadFactionVehicle, si le aloci variabilele in comanda, detectand factiunea. Incarci un maxim de 5 modele, pentru fiecare factiune? Nu prea cred ca are rost, poti exclude limita asta. Iar problema pentru care tie iti incarca doar un model, e pentru ca tu cand incarci datele din baza, iti incarca ID-ul din baza, in ordine crescatoare incepand cu 0/1, pana la 20, iar in dialog, iti detecteaza id-ul din baza, in functie de factiune. Deci practic, daca tu din baza, extragi a 2-a sau a 3-a linie din tabel, pentru factiunea 1, tie in dialog iti detecteaza doar prima linie. Nu stiu cum sa iti explic mai bine, dar iti dau un exemplu unde ai gresit: Sa spunem ca iti incarca din baza, al 3-lea rand, acesta fiind: id factionID VehID 1 1 560 ... 3 1 411 fVehicle[v][y][vfID] = cache_get_field_content_int(v, "factionID"); v = 3 Iar in dialog, iti detecteaza in loc de 3, factiunea (1) fVehicle[f][listitem][vfVehID] f = PlayerInfo[playerid][pMember] = 1 Ca rezultat, iti spawneaza masina pe care o ai pe primul rand in baza. Deci in loc de f = 1, ar trebui sa fie f = 3 Nu imi trece prin cap cum ti-as putea exprima mai bine. Ghideaza-te din tutorialul acesta mai bine: 1 Daca te-am ajutat =>
Question
CiprianRIN
Cand folosesc comanda /fveh, mi se spawneaza doar prima masina, care ar putea fi problema?
Comanda: https://pastebin.com/DqFLdGJc
2 answers to this question
Recommended Posts