Jump to content
  • 0

Am nevoie de ajutor.


qAlex

Question

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Salut @qAlex,

Poți începe prin a descărca fișierele unui server de sa-mp, pe care le găsești la linkul acesta => https://www.sa-mp.ro/downloads/

Dezarhivezi conținutul într-un folder nou. Gamemodeul îl vei începe prin accesarea programului pawno.exe, pe care îl vei regăsi în folderul pawno, din arhiva descărcată. Există și alte programe de editat și respectiv compilat un gamemode (ex Sublime text sau Visual Studio Code), însă pentru inceput, poți începe cu programul pawno, din arhiva.

După ce deschizi programul, creezi o filă noua, pe care o vei salva în folderul 'gamemodes', din arhiva descărcată, cu o denumire pe care o dorești, urmand sa compilezi fișierul după salvare, folosind butonul cu iconița albastra, din meniu.

După compilare, dublu click pe fișierul samp-server.exe, care îți va porni o consola. După ce consola a pornit, poți adăuga serverul tau in lista, folosind adresa de IP 127.0.0.1 (doar tu poți intra pe server, pe acest IP).

Mai departe, te informezi singur de pe YouTube sau din informațiile oferite pe acest forum. Daca vrei să înveți, trebuie sa o faci singur, eu doar ți am spus cum poți începe.

Mult succes! Daca ai întrebări, îmi poți trimite un mesaj privat, iar când accesez din nou forumul, îți voi răspunde, sau mai deschide un topic/întrebare pe forum, iar cineva îți va răspunde.

O dimineață/zi/seara buna!

Edited by shane
  • Like 2

Daca te-am ajutat =>

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.