mrrares19 Posted November 17, 2022 Report Posted November 17, 2022 (edited) De ce as putea sa ma folosesc ca sa elimin renumit-ul s0beit? am vazut ca pe unele servere se face o verificare la d3d9.dll cum pot face acea verificare? Edited November 17, 2022 by mrrares19 Quote
0 shane Posted November 21, 2022 Report Posted November 21, 2022 Salut @mrrares19, Acest include te poate ajuta (scroll prin comentarii pentru versiunea 2). O dimineata/zi/seara placuta! Quote Daca te-am ajutat =>
0 mrrares19 Posted November 22, 2022 Author Report Posted November 22, 2022 13 hours ago, shane said: Salut @mrrares19, Acest include te poate ajuta (scroll prin comentarii pentru versiunea 2). O dimineata/zi/seara placuta! Salut! am deja anti-cheat-ul nex-ac este destul de bun as mai avea nevoie doar de anti-s0beit Quote
Question
mrrares19
De ce as putea sa ma folosesc ca sa elimin renumit-ul s0beit? am vazut ca pe unele servere se face o verificare la d3d9.dll cum pot face acea verificare?
2 answers to this question
Recommended Posts