vampir_MD Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Cmds TextdrawDescriereAm facut un textdraw Sper sa va placa Daca a sal folositi ca fs testati ---> /Cmds a sa apara un textdraw ca sa despara click sting PozeDownload:http://www.solidfiles.com/d/ad8ed/ --->>AMX+PWNCreditsVampir_MD
Guest RockStar Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Connected to Drift Universe )ON : marfa textdrawul dar dece ai scris sus de tot "Generals Commands" ?
vampir_MD Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Connected to Drift Universe )ON : marfa textdrawul dar dece ai scris sus de tot "Generals Commands" ?Asa mia venit idea
SteveX Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Asa mia venit idea Trebuie sa scri General fara acel s PS: Frumos .
vampir_MD Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Trebuie sa scri General fara acel s PS: Frumos .Aaaa scz stergetal voi mam incurcat
BlueSkiLLz Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Mai lucreaza putin nu prea si nu prea puteai sa il faci macar putin transparent oricum super 5/5
shaun Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Mr. Identation esti tu ! inca unpic si il intreci pe zh3r0 bravo ! 5/5 ! CHECK MY CHANNEL!http://www.youtube.com/user/amysoica
IstuntmanI Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Arata urat, nu e bun de nimic...+Voi nu stiti cum sa faceti un "box" transparent ? :blank:
vampir_MD Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 stuntman-=!!" post="70658" timestamp="1304609194"]+Voi nu stiti cum sa faceti un "box" transparent ? :blank:Cn nu pote sa fac asa ceva ia uitete aici
Andr3yutzu Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 E frumos dar unde scrie Vehicle Comands ... unde este o culoare deschisa trebuia sa o pui si uh putin mai inchisa
~[dk]storm~ Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Arata urat, nu e bun de nimic...toti zic ca e fain numa u zici ca e urat cred ca esti un prost si te oftici ca nu lai fct u dute si mai suge si dupa vino si comenteaza :wink: :wink: :wink:
SteveX Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 storm~" post="70767" timestamp="1304680471"]toti zic ca e fain numa u zici ca e urat cred ca esti un prost si te oftici ca nu lai fct u dute si mai suge si dupa vino si comenteaza :wink: :wink: :wink: Vezi cum vorbesti, ai venit sa injuri?
Roach Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 storm~" post="70767" timestamp="1304680471"]toti zic ca e fain numa u zici ca e urat cred ca esti un prost si te oftici ca nu lai fct u dute si mai suge si dupa vino si comenteaza :wink: :wink: :wink:Mane, cred ca tui io s**i lui, te bate in scripting de te c**i pe tine...PS: Scuze de limbaj.. Underground-GFX
~[dk]storm~ Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Mane, cred ca tui io s**i lui, te bate in scripting de te c**i pe tine...da de unde stii u frate ce scriptez eu o sami sugeti pula u si zhero si toti care comenteaza la pula peici 8===PS: Scuze de limbaj..
Guest PlayON Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 storm~" post="70773" timestamp="1304682431"]Tu nu scriptezi copilu lu' mama, tu copiezi si te dai mare, copilu' lu mama.Vin, imi exprim opinia, daca nu iti place, nu comenta, bucura-te de mute, mai scapam asa de multi a voi.PS: Inca arata urat si cu sau fara transparenta, voi nu stiti sa combinati stilurile si culorile DELOC!
vampir_MD Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Tu nu scriptezi copilu lu' mama, tu copiezi si te dai mare, copilu' lu mama.Vin, imi exprim opinia, daca nu iti place, nu comenta, bucura-te de mute, mai scapam asa de multi a voi.PS: Inca arata urat si cu sau fara transparenta, voi nu stiti sa combinati stilurile si culorile DELOC!Nu lam arata sami spui tu ca e frumos sau nu stuntman mi zis ca nu stiu sa fac ceva transparet si eam arata PS:Posteaza tu ceva mai frumos si gata cu injuratu
Recommended Posts