AllDays Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Salutare, Fara prea multe prezentari si alte formalitati , caut o persoana cu varsta peste 20+ care sa stie scripting pentru FiveM. Proiectul este nou, mai detin o comunitate de M2 de aproximativ 5 ani si doresc sa mai deschis si o comunitate stabila de FiveM in Romania. Doresc sa ma axez pe un server de tip Hard RPG Avansat cu content lunar pentru jucatori. Daca am doritori va rog sa imi oferiti aici un reply cu discordul vostru unde vom discuta mai multe. Intreg proiectul este intretinut de catre mine, tot ce am nevoie este de o persoana de incredere (care aparent se gaseste greu!) pentru a dezvolta proiectul in totalitate. Cu Stima, Blumix
segmentationfault Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 (edited) daca ai +20 de ani si stii cat de cat programare, nu-ti pierde vremea cu proiecte de genul, mai bine cauta sa te angajezi. programezi in acelasi timp, inveti cate ceva si faci si bani. Edited July 12, 2022 by segmentationfault
Cristian Istrate Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 Salut, Daca mai exista disponibila oferta mă poți contacta pe discord iCristi#8805
Recommended Posts