Yonut Posted March 11, 2022 Report Posted March 11, 2022 (edited) Bruh, fara suparare dar daca era munca ta nu cred ca o mai postai pe net. Pacat totusi de panel ca e unul frumix Edited March 11, 2022 by Yonut Quote
Hiro Posted March 11, 2022 Author Report Posted March 11, 2022 3 hours ago, Yonut said: Bruh, fara suparare dar daca era munca ta nu cred ca o mai postai pe net. Pacat totusi de panel ca e unul frumix Panel-ul lurk a fost modificat de mine contra cost si din cauza ca clientul are 12 ani maxim a considerat ca trebuia sa il posteze la download eu am oferit panel-ul neatins de nimeni gratis pe net facut de kenny ca sa nu se mai bucure clientul respectiv de el deoarece si pentru ce este un copil care traieste in lumea a sampului si eu nu am timp de plozi care se bucura la un template modificat =))) Quote Web Developer My portfolio: Click
Ionut Dragan Posted June 6, 2023 Report Posted June 6, 2023 On 3/11/2022 at 1:41 AM, Hiro said: link Quote
Recommended Posts