Jump to content
  • 0

Cad prin mapa / jucatorii primesc skin de CJ [problema]


Aesma

Question

Salut, ma scuzati de deranj, intampin recent o problema legata de server pe care nu am mai intampinat-o pana acum. 

Problema a inceput cand le-am cerut baietilor de la gazduire jocuri sa-mi transfere serverul pe alt dedicat deoarece versiunea streamer.so cerea lucrul acesta ca gamemode-ul sa functioneze. Ideea este ca o data la mai multe conectari pe server dintr-un anume motiv ma spawneaza in aer si efectiv cad prin aer cu skinul de CJ. Am incercat lucrul asta pe local-host sa vad daca este din vina mea ca poate as fi modificat ceva fara sa stiu in gamemode si sa fi provocat acest lucru, dar nu se intampla indiferent de ce as face,pe local-host am incercat in nenumarate randuri sa-mi dau /respawn sau sa dau restart serverului excesiv dar functioneaza normal,cum trebuie,  nu ma spawneaza in aer si nici skinul de CJ nu mi-l da. Am incercat si cu versiuni mai vechi ale GM-ului ca am zis ca poate l-am buguit sau ceva de genul asta dar nu face exact la fel,cad  din aer de la o inaltime considerabila cu skinul de CJ, am incercat sa schimb si baza de date pentru ca am zis ca daca nu e din GM poate ca e ceva din database dar eu cum nu am cine stie ce cunostinte in scripting stiu ca nu ar fi fost de acolo pentru ca nu folosesc prea des database decat in unele cazuri simple.  Stiti cumva daca are cumva vreo legatura cu host-ul sau cu pluginul de Streamer.so?  Multumesc anticipat,o seara frumoasa va doresc!

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
On 1/28/2022 at 7:02 PM, hanako said:

Încearcă să faci un ticket la gazduire, probabil să fie de la ei.

Le-am facut ticket,iar raspunsul lor a fost ca nu au mai intampinat astfel de probleme de la clienti si ca nu stiu nici ei care ar putea fi cauza.

[NEW]:

Problemă rezolvată,problema a fost de la ei de la Host,am schimbat Host-ul și nu mai am probleme,doresc un T/C dacă se poate, mulțumesc, seară frumoasă.

Edited by Aesma
T/C
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.