CenzoR Posted January 19, 2022 Report Posted January 19, 2022 Salut! Am eroarea asta la compilare C:\Users\40723\Desktop\GM\pawno\include\YSI\y_hooks.inc(64) : fatal error 111: user error: Did you do <YSI/y_hooks> instead of the required <YSI\y_hooks>? Compilation aborted. Pawn compiler 3.10.8 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 1 Error. In GM am trecut includeul tot ce trebuie, dar imi da eroare asta, ma poate ajuta cineva? De la ce este? Quote
1 SebyP Posted January 19, 2022 Report Posted January 19, 2022 Folosesti sublime text? Daca folosesti incearca sa faci asta, intra in %appdata%/Sublime Text/Installed Packages si selectezi ce build folosesti. in loc de ce ai tu la "cmd" pune asa "cmd": ["pawncc", "$file_name", "-;+", "-v2", "-d3","-Z+", "-\\)+"], Quote
0 Banditul Posted January 19, 2022 Report Posted January 19, 2022 Edit: Si ce a spus SebyP e o posibila cauza Mesajul erori este destul descriptiv si iti spune ce trebuie sa faci, din pacate locatia erori nu este. Recomandarea mea este verifici atat gm tqu cat si fisierele pe care le incluzi cu #include si sa verifici daca y_hooks este trecut cum trebuie. De asemenea daca folosesti o versiunea mai veche de ysi posibil sa fie vorba si de eventuala eroare in ysi si sa fie nevoie sa actualizezi. Quote
0 SebyP Posted January 19, 2022 Report Posted January 19, 2022 56 minutes ago, Banditul said: Mesajul erori este destul descriptiv si iti spune ce trebuie sa faci, din pacate locatia erori nu este. Recomandarea mea este verifici atat gm tqu cat si fisierele pe care le incluzi cu #include si sa verifici daca y_hooks este trecut cum trebuie. De asemenea daca folosesti o versiunea mai veche de ysi posibil sa fie vorba si de eventuala eroare in ysi si sa fie nevoie sa actualizezi. Edit Banditul: Stiu dar nu intodeauna este scris corect #include si apreciez raspunsul tau. PS: Un mic avertisment 'verbal' legat de reclama Quote
0 CenzoR Posted January 19, 2022 Author Report Posted January 19, 2022 6 hours ago, SebyP said: Folosesti sublime text? Daca folosesti incearca sa faci asta, intra in %appdata%/Sublime Text/Installed Packages si selectezi ce build folosesti. in loc de ce ai tu la "cmd" pune asa "cmd": ["pawncc", "$file_name", "-;+", "-v2", "-d3","-Z+", "-\\)+"], Multumesc Quote
Question
CenzoR
Salut! Am eroarea asta la compilare
C:\Users\40723\Desktop\GM\pawno\include\YSI\y_hooks.inc(64) : fatal error 111: user error: Did you do <YSI/y_hooks> instead of the required <YSI\y_hooks>?
Compilation aborted.
Pawn compiler 3.10.8 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
1 Error.
In GM am trecut includeul tot ce trebuie, dar imi da eroare asta, ma poate ajuta cineva? De la ce este?
4 answers to this question
Recommended Posts